Održana prezentacija voznog parka JP Komgrad

JP Komgrad je 14.09.2021.godine održalo prezentaciju dela voznog parka na parking prostoru kod Manifestacionog trga.

Akcija je održana u okviru programa obeležavanja Dana opštine Bačka Topola, a s ciljem da se građani upoznaju sa radnim mašinama sa kojima Komgrad obavlja svakodnevnu delatnost. Pozivu za učešće u akciji odazvala se predškolska ustanova Bambi, kao i dva razreda Poljoprivredne škole. Veoma lep odziv ovih ustanova dokaz je da su ovakva dešavanja u gradu potrebna, a svi učesnici su sa zadovoljstvom pogledali i isprobali radne mašine.

Inače, JP Komgrad raspolaže sa oko 30, što terenskih vozila, što radnih mašina sa kojima obavlja 9 delatnosti: vodosnabdevanje, odvođenje otpadnih voda, održavanje javnih i zelenih površina, transport komunalnog otpada, hvatanje pasa lutalica, odvoženje animalnog otpada, dimničarske usluge, pogrebne usluge i grejanje.

Ovo komunalno preduzeće smatra da je osnovna uloga da blagovremeno pruža komunalne usluge, ali da bude i servis građana.

Sve sugestije za poboljšanje rada Komgrad-a su dobrodošle, kako bi preduzeće i u buduće zadovoljilo potrebe korisnika.

„Zahvaljujemo se svim učesnicima današnjeg programa, što su se odazvali našem pozivu i doprineli uspešnosti manifestacije, koja je bila deo programa obeležavanja Dana opštine Bačka Topola.“ – JP Komgrad.

 

 

3 komentara

  1. Pošto apeli sa društvenih mreža ne dopiru do njih, pošto odgovorna institucionalna tela OČIGLEDNO ne rade svoj posao kako treba, iskoristila bih mogućnost da ovim putem skrenem pažnju korisnicima, gospodinu i gospođi, da im je strujni ormar na jezeru kod bivše „riblje čarde“, iz kojeg vuku struju, već 2 godine otvoren i da je pravo čudo da neko dete nije drmnula struja! Nije istina da takve stvari nisu u stanju da primete i podele, al zato hrana, pića i svakojakva lica nalaze svoje mesto bez problema u javnoj galeriji. I onda kad neko izgubi ne daj bože život, će da se izvinjavaju i kažu kako nisu znali i nisu krivi. Nije to neznanje, nego neodgovornost i čisti nemar. Krivi su i jedni i drugi. Jedni zato što ne rade inspekciju i kontrolu kako treba, a drugi zato što ne prijavljuju izuzetno bitan propust istima! Al zato kada dolazi sanitarna, gle čuda, svi obavešteni i pre njihovog dolaska…

     
  2. Izvinite al kakve veze ima JKP sa tim? Jeste javili EPS u gresku ? Ljudi zar je za sve kriv svugde dirktor? A gde su veliki radnici koji su po kaficima i kladionicama?

     
  3. Mogu da imaju i 100 mašina kad mi u gradu nemamo kanalizaciju. 21 vek, dalje ne treba ići.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *