Održan XIII protest protiv zagađivača

Protest protiv zagađivača vazduha i vode održan je juče po trinaesti put.

Inicijator ovih okupljanja, Dragan Pečurica se zahvalio okupljenima, kojih je bilo oko pedesetak i rekao da se za ovih godinu dana, nisu napravili veći koraci u rešavanju ovog problema. I ovaj put je istakao da ne želi ništa drugo da postigne, samo da nadležni obavljaju svoj posao, zaštite vazduh i čistoću vode, i da svako poštuje zakon. Ildiko Menđan Pletikosić, koja je učestvovala i u dosadašnjim okupljanjima, prisutnima je rekla je formirana radna grupa koja bi trebala da radi u cilju sprečavanja daljeg zagađenja. Podršku okupljenima, svojim nastupom, pružio je violinista iz Čantavira, Žolt Der. Naredni protest zakazan je za 17. oktobar.

 

3 komentara

  1. Vidim sve vise ljudi ima, strasno, to mora da je zbog ildike:)) i cuvenog violiniste:) a gospodina Pecuricu ne zelim da komentarisem vise!

     
  2. Zar Pecurica nije u ludnici!?

     
  3. Nazalost svi mi sno kasno otkrili Pecuricine motive!!!Svi smo se nadali da radi za dobrobit grada a on je sve vreme imao licnu korist i sad se zna ko je i koliko ga placao!Da postoji moralni sud ukinuo bi Pecurici gradjanska prava!!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *