Obaveštenje za roditelje budućih prvaka u školskoj 2020/21. godini

Poštovani roditelji budućih pravaka, usled vanredne situacije i stanja u našoj državi, Osnovna škola „Nikola Tesla“, u Bačkoj Topoli, vršiće Upis budućih pravaka elektronskim putem.

U prvi razred školske 2020/21. godine upisuju se deca koja su rođena u periodu od 1. marta 2013. godine do kraja februara 2014. godine. Za njih je prijavljivanje za upis OBAVEZNO.

U školu se mogu upisati i deca koja su rođena od 1. marta do 31. avgusta 2014. godine, uz prethodno pribavljeno mišljenje psihologa, koji vrši proveru spremnosti za polazak u školu. Roditelj čije je dete rođeno u navedenom periodu, a koji želi da svoje dete upiše u prvi razred u 2020/2021. godini potrebno je da podnese Zahtev školi za proveru spremnosti deteta za polazak u školu.

Umesto upisa, roditelji i drugi zakonski zastupnici, moći će da stupe u kontakt sa školom preko nove usluge „Iskazivanje interesovanja za upis u osnovnu školu“ na Portalu eUprava.

Molimo sve roditelje budućih prvaka da, preko linka https://euprava.gov.rs/usluge/5569, prateći Uputstvo za roditelje, popune i unesu sve tražene i potrebne podatke i na taj način podnesu zahtev za upis svog deteta u osnovnu školu. Ukoliko nailazite na tehničke probleme prilikom ove procedure, molimo Vas da naknadno (kada budete svoje dete doveli na testiranje) dostavite školi izvod iz matične knjige rođenih za Vaše dete u papirnoj formi (može biti i fokotopija), odnosno fotokopiju lične karte roditelja na osnovu kojih će škola izvršiti elektronski upis.

Za sve dodatne informacije, nedoumice i smernice možete se obratiti zaposlenima škole na nekom od dole navedenih kontakata:
Кontakt telefon : 024/715-411 064/37-45-134 – pedagog škole Gordana Glendža
Ili putem mejla : [email protected]; [email protected] [email protected]

Imajući u vidu vanredne okolnosti, svi roditelji budućih prvaka naknadno će biti obavešteni o terminu testiranja svoje dece za upis u prvi razred.

PO PROJEKTU ZA SUFINANSIRANJE MEDIJA OPŠTINE BAČKE TOPOLA 

 

Jedan komentar

  1. Baš dobar veb sajt kad ne pokazujete komentare

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *