Neradni dani u JP Komgrad-u

JP Komgrad obaveštava korisnike svojih usluga da su 15. i 16. februar neradni dani.

Zbog praznika Dana državnosti Srbije JP Komgrad neće raditi 15. i 16. februara, te se tih dana smeće neće iznositi iz reona iz kog se iznosi utorkom i sredom.

Čišćenje grada i pražnjenje kontejnera funkcionisaće u kontinuitetu, a ostale službe JP Komgrad-a funkcionisaće po sistemu kućnog dežurstva.

 

3 komentara

  1. I ovako ne radite ništa, možete vi i duže ostati kući.

     
  2. Kontenjeri sa plastikom se redovno prazne, doduše kod Feme na ćošku bi trebalo 2 komada jer je maltene uvek prepunjen pa plastika kipi i po putu i po travi. Ružno je, zagađuje okolinu, a vozačima smeta plastika na ćošku ulice! Takođe htela bih da pohvalim i nove vodomere koji ne preskaču ogradu i bez greške očitavaju stanje vodomera.

     
  3. Kako vas samo nije sramota. Prekljuce ste pocistili kod bolnice, pocistili ste iza porodilista, pocistili ste gore u velikoj krivini prema Idei, a na cosku Dalmatinske i Seboja ste ostavili haos. Zeni duz cele ograde stoji plastika. Eno u beogradu hapse a ovde se svima nesto gleda kroz prste i podmazuje zato su i tako zaboravni i alavi. Vreme je da i njima neko pocne da klepa pecke po prstima. Ovo ovako vise stvarno nema smisla da mi za njima moramo da cistimo smece.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *