NA POKLON VATROGASNO VOZILO IZ NEMAČKE

Iz Nemačke, tačnije iz grada Ulma i njihovih vatrogasaca, vatrogasno društvo „Dr Hadži Janoš“ iz Bačke Topole dobilo je na poklon vatrogasno vozilo  koje će u mnogome olakšati intervencije pri gašenju požara kao i kod drugih situacija.

Ova donacija je jako velika ne samo za naše društvo već za sve građane Opštine Bačke Topole da možemo na kvalitetan način i sa puno boljom opremom reagovati na požare i druge incidente. Vozilo je kao novo, ima pređenih 9000 km. sa kompletnom opremom. Uz pomoć gosp. Slijepčević Aleksandra i gosp. Egereši Šandora uspeli smo da stupimo u kontakt sa gosp. Czischom koji nam je sa dragom voljom izašao u susret i pomoć. Sve reči su suvišne kolika je ovo pomoć za našu zajednicu.“ – istakao nam je predsednik vatrogasnog društva „Dr Hadži Janoš“ gosp. Daniel Holo.

Svečanoj primopredaji, učestvovali su vatrogasci iz Ulma, njihov komandant Hansjorg Prinzing i Gradonacelnik Gunter Czisch. Vozilo su primili predsednik vatrogasnog društva Daniel Holo i gosp. Slijepčević Aleksandar.

https://www.regio-tv.de/mediathek/video/feuerwehr-ulm-gibt-ps-starke-spende-nach-serbien/

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *