Menjaža sličica fudbalera Svetskog prvenstva u Bačkoj Topoli

U celom svetu ljudi sakupljaju razne stvari i prave svoje kolekcije. Neko skuplja poštanske marke, neko značke, neko pak salvete, a najviše njih sličice svojih strip i crtanih junaka kao i raznih svetskih sportskih zvezda pogotovo kada su na programu u toj godini velika svetska i evropska takmičenja.

Foto: Sportal

Svi smo mi u detinjstvu i mladosti hrlili na trafike i trošili džeparac od svojih roditelja prvo da bi kupili album, a potom kupovali sličice tadašnjih zvezda fudbala i košarke.

Ko iole voli i prati sport, naročito fudbal zna da za dva meseca počinje SP u fudbalu koje se održava u Kataru i na kojem će nastupiti i naša reprezentacija.
Tim povodom su se ponovo na trafikama pojavili album i sličice fudbalera reprezentacija koje su se plasirale na završnu smotru.

Foto: BN TV

Poslednjih godina u svim većim gradovima na trgovima se organizuju menjaže sličica među sakupljačima. I Bačka Topola je po prvi put došla na tu ideju, pa će se prva menjaža sličica održati u subotu, 24. septembra sa početkom u 18.00 h kod male fontane kod Gradske biblioteke.

Pozivamo sve kolekcionare da dođu, ponesu svoje duplikate i da se menjaju, a ujedno i druže.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *