Marko Kešelj posetio FK „Proleter“

Juče 04. decembra u poslepodnevnim časovima, državni sekretar u Ministarstvu sporta Srbije Marko Kešelj posetio je fudbalski klub „Proleter“ iz Njegoševa povodom 90. godina od osnivanja kluba.

Foto: Si Studio Digital

Marko Kešelj je bivši srpski košarkaš na poziciji krila. Poznat je po brojnim uspesima, a najupečatljiviji je sa Svetskog prvenstva u Turskoj 2010. godine gde je bio drugi trojkaš sa 60 odsto ubačenih trojki (21 od 35) i treći strelac nacionalnog tima sa 100 postignutih poena.

Povod posete državnog sekretara Kešelja je obeležavanje 90. godina od osnivanja kluba FK „Proleter“, a dočekali su ga predstavnici lokalne samouprave predsednik Skupštine opštine Bačka Topola Saša Srdić, pokrajinski poslanik Predrag Petrović, član Opštinskog veća za sport i omladinu Milan Obradović, član Opštinskog veća za socijalnu zaštitu i zdravstvo Marina Krsmanović i pomoćnik predsednika za oblast poljoprivrede i zaštite životne sredine i ekonomskog razvoja Pavle Lužaić.

Foto: Si Studio Digital

Obišavši prostorije kluba, čelnicima ovog sportskog kolektiva poklonio je garnituru sportske opreme, istakavši značaj malih uspešnih sportskih društava koja se bave decom.

Domaćini su gostu priredili srdačan doček uz prigodne poklone kao i dres FK „Proleter“, a celokupan događaj su upotpunili mnogobrojni mališani koji će jednog dana postati pravi sportisti.

Foto: Si Studio Digital
 

2 komentara

  1. Sns proleter

    Kakva SNS slika , prosto kad je vidiš nije ti dobro kakvi likovi fali im saml D.T.

     
  2. Ljudi koliko godina ima covek zadužen za OMLADINU i sport???? Pa bolje da ste mu dali resor za penzionere i sah

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *