Loše stanje pločnika na Manifestacionom trgu

Manifestacioni trg u Bačkoj Topoli je popločan ne tako davne 2015. godine, a fontanu koja ga krasi građani su dobili godinu dana kasnije. Kao centralno mesto u gradu, prvenstveno služi kao mesto okupljanja tokom svake veće manifestacije koju grad obeležava, ali je i svakodnevno mesto na kome se naši mališani okupljaju.

Upravo iz ovog razloga, povedeni mišlju o bezbednosti naših najmlađih sugrađana koji bezbrižno trčkaju trgom, ostali smo zatečeni lošim stanjem pločnika Manifestacionog trga koji je sve osim bezbedan za njegove najčešće posetioce, pomenute mališane. Naime, behaton ploče su, verovatno usled loše pripremljene podloge, na više mesta  propale i predstavljaju opasnost od povreda za sve posetioce trga. Pitanje koje se samo nameće jeste na koji će način lokalna samouprava reagovati i da li će uzroci ovog događaja biti ispitani, da li su radovi izvršeni u kvalitetu koji je definisan tenderom, a ako nisu- kako je nadzorni organ obavio svoj deo posla?!

Dug period trajanja radova na trgu i nemala sredstva koja su građani izdvojili za isti dovode u pitanje da li je normalna pojava da se nakon samo par godina pločnik Manifestacionog trga u Bačkoj Topoli nalazi u ovako lošem stanju. Slika govori više od reči pa čitaocima prepuštamo da sami zaključe…

 

 

3 komentara

 1. Greota, jedino sto vizuelno lici na nesto…kad ono…
  Ima li resenja…

   
 2. Jarbole, da ti odgovorim, ima rešenja, ali da opet neko uzme pare. Nekome će ova sanacija dobro doći, a što ovo narod plaća šta ih briga.

   
 3. Vidna oštećenja ima i TROTOARČIĆ u Dunavskoj uluci, a još je „mlađi“ od trga. Sobzirom da prave onaj novi put 50 metara dalje mogli bi to sanirati??

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *