Još 20 dana preostalo do izbora za članove saveta mesnih zajednica u Bačkoj Topoli

Da podsetimo da je ostalo još nepunih 20 dana do izbora za članove saveta Mesnih zajednica u opštini Bačka Topola

Naime, Predsednik Skupštine opštine Bačka Topola je dana 13.jula doneo je odluku  o raspisivanju izbora za članove saveta mesnih zajednica u opštini Bačka Topola. Izbori su raspisani u sledećim mesnim zajednicama: Bačka Topola, Bajša, Bački Sokolac, Gornja Rogatica, Gunaroš, Karađorđevo, Mali Beograd, Novo Orahovo, Njegoševo, Tomislavci, Panonija, Pačir i Pobeda.

Izbri će se održati 15.avgusta 2021. godine.

 

 

 

8 komentara

 1. Sram vas bilo, ista ste banda kao i ovi. Tek sad objavljujete a proslo je 15 dana

   
 2. Pa bolje da se ne zna, dosta ih gledamo. Ogadili su se svima. Najbolje ovako.

   
 3. Gospodine predsednice skupstine, zar se ovakvi dogadjaji ne objavljuju na sajtu opstine. Slikate se po opstini za svaku sitnicu a ovo vam nije bitno. Da nesto ne mutite pa vam odgovara da se nezna za izbore? Sad ste nam samo dali povoda da svi izadjemo na izbore i da vas posaljemo u ruznu istoriju nase opstine

   
 4. Vladimir Bukvić

  PREVARANTI raspisali ste izbore,doneli ste novi Statut preko noći i zbog toga će te da odgovarati! A vi sa sajta „Moja Bačka Topola“ 56 sati pre zaključenja liste objavljujete ovu vest!!! Predaju liste u Staroj Moravici ste naveliko najavili sa sve dobošarima,a konačne rezultate lukavo prećutala!!! KRAJ će biti SUROV!!!!

   
 5. „Gospoda“ su sela i uz kaficu i domaću rakijicu, podelili mesne zajednice po principu „vaše i naše mesto“, angažovali kandidate po principu „moraš“ i ulaze u trku po principu „pobednik se zna“. Farsa, dragi moji.

   
 6. A šta ćemo sa ekipom i gospodom na i iza „lukoila“ (nekadašnja „ina“)!? Oni su vam isto deo te tzv. pijanke. Nadležni organi im gledaju kroz prste, a kada bi im nokte počwli nositi u laboratoriju bila bi rešena cela misterija sistema kojim smo okruženi. Ovde je već neko vreme poznato šta je iza zavese, ali je i dalje nepoznato ko to ne radi svoj posao! Ovo je ujedno i otvoreni poziv nadležnim organima, ako ih ima da pogledaju malo bolje i počiste to što je ostalo.

   
 7. Stvarno bruka i sramota, čista lakrdija i sprdačina. Izbori za Savete MZ su trebali biti održani na kraju godine, a SNS i bratija raspisuju u sred leta, pola godine ranije od predviđenog roka. Lukavo i podlo smišljeno da u tajnosti ovo obavite, na listi se nađu samo vaši kandidati i na izbore izađe vaše biračko telo, dobijete sve članove Saveta i radite šta vam je volja. Vama gospodo iz SNS nije bitno što će na izbore izaći petnaestak procenata stanovništva, vama je najbitnije da dobijete funkcije i da nemate kontrolu kod trošenja narodnog novca. Nikakvo čudo, to u Srbiji radi vaš šef već punih 9 godina. Radi šta hoće, troši budžetska sredstva bez ikakve kontrole, prezadužuje ovu ionako osiromašenu zemlju, raspisuje izbore kad mu padne napamet, prigrabio sve medije i služi se neviđenim hvalospevima i neistinama. Sve investicije koje finansira Država (ćitaj Vučić) su pod sumnjivim okolnostima i najčešće naduvane, favorizuje strane investitore sa po deset do pedeset hiljada evra po radnom mestu, dok domaće investitore nipodaštava. Sa investicijama je isti slučaj i na lokalnom nivou u celoj Srbiji. Cvetaju kriminal i orupcija, institucije sistema praktično ne postoje, sve je u rukama jednog čoveka, koji odlučuje o našim sudbinama, a što je najgore deleći narod na svoj i onaj drugi, nazivajući nas najgorim i najprimitivnijim nazivima. Tako je uspeo da u dobroj meri podeli narod, da ga zavadi i unese mržnju među ljude. Samo se vi na vlasti bogatite, dok je narod sve siromašniji i nezadovoljniji. Pa šta mislite, da i dalje sa ovakvom politikom vladate? Uzmite 21 mesto u Savetu MZ u Bačkoj Topoli, uzmite sva sela i radite šta vam je volja. Samo jedno zapamtite, svemu dođe kraj i za sve se na kraju moraju polagati računi. Izgleda da ste to zaboravili i mislite večito vladati, e pa u toj računici ste se grdno prevarili.

   
 8. POGLEDAJTE KO JE SVE IZABRAN ZA PREDSEDNIKA I PODPREDSEDIKA MESNIH ZAJEDNICA!!!!
  NISU U STANJU SVOJE KUĆE DA UREDE A KAMOLI DA NAMA ONI UREĐUJU I VODE MESNE ZAJEDNICE.
  SRAMOTA SVE GORE OD GOREGA!!
  E ŠTA NAS JOŠ ČEKA, NEKA SAMO VI SEDITE KUĆI A ONI NEKA VLADAJU!
  E SLAVA POKOJNOM PEČURICI SVAKA MU JE ZLATNA!
  ALI NEMA VIŠE NIKO DA POVEDE BAR NAS NEKOLIKO KOJI BI DA PROTESTUJU PROTIV OVE BAGRE!!!
  SVE SU PODELILI UNAPRED I SAMO PO JEDAN KANDIDAT OD VMS I NAPREDNJAKA-KVARNJAKA!
  REČ IZBORI NA SRPSKOM ZNAČI DA MOŽEŠ DA BIRAŠ A NE DA ZAOKRUŽIŠ SAMO JEDNO PONUĐENO IME I TAJ KOJI JE NA LISTI SVE SAMI ŠLJAM I OLOŠ.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *