Jezero odnelo prvu žrtvu

Tek što je sezona kupanja počela, sa bačkotopolskog jezera stižu loše vesti.

Danas 15.06.2024. godine,oko 14 časova, muškarac O.J. star oko 50. godina utopio se u jezeru.

Kako nezvanično saznajemo, povodom Moto susreta koji se održava na bačkotopolskom jezeru, okupio se veliki broj ljudi, gde su u jednom momentu primetili telo u vodi i brzo ga izvukli na obalu.

Ubrzo su stigla kola hitne pomoći i policija ali nije bilo pomoći.

Uviđaj je dugo trajao i kako saznajemo od očevidaca, vrlo je bilo neprijatno jer je beživotno telo previše dugo stajalo na obali.

 

4 komentara

 1. A takodje juce je jedan covek slicnog godista skakao u plicaku i slomio vrat. Ali, mislim da ce da bude u redu posle jednog duzeg lecenja.

   
 2. Sramota. Nadlezni treba da se stide. Pre svega sto jezero nema spasioca, dok se sa druge strane posteno naplacuju dazbine za izdavanje dozvola i kvadratnih metara za preduzetnike. A u novosadskom katastru na jezeru i dalje ne postoji ni jedan objekat. Samo suma i livada. Kamda BT i SU to nesto odvojeno naplacuju i obracunavaju. Trebalo bi priupitati gospođu Obradović o čemu se radi tu, jer ako neko zna sve, ona to zna sigurno!

  Usput da li je ikome od nadleznih struĉnjaka prošlo kroz glavu da to telo ograde nečim, kako deca ne bi imala traumatske posledice ovog nemilog događaja. Puna 3 sata je telo stajalo na obali na oči svih kuipača. Stručnjaci topolski iz 9og kruga. Gde vam je savest uopšte? Sram vas bilo i to bez pardona!

   
 3. Baŝ zanimljivo kako se uvek sete dece nakon toga što naprave neki sumanuti belaj. Zanimljivo kako im tek posle belaja proradi očinski instinkt. Zanimljivo, kako ih pre belaja, doslovno treba moliti, da prošetaju malo svoje dete i provedu neko KVALITETNO VREME sa njim.

  Sa druge strane, brojni građani koji NA VREME UKAZUJU NA SISTEMSKO-DRUŠTVENE PROBLEME, neretko bivaju proglašavani filozofima, pametnjakovićima, pa čak i paranoičnima… Ispade da treba da ih baš briga i da je to put do srećnog detinjstva. Ispade da to nije hrabrost i dostojanstvenost. Ispade da je nepoželjno ukazivati na ozbiljne društvene probleme.

  Vrag je davnih dana odneo šalu, ovde se radi o tome da parasistemski elitni odredi sve vreme pokušavaju da opravdaju sopstveno neznanje i neupućenost (praveći od savesnih građana kojekakve bananice), umesto da ih predrasuda bez saslušaju i pruže sebi šansu da napreduju pre svega kao ljudi.

  E sad, razrada, a ujedno i ključ problema, leži u pitanju odn. konstataciji: „da li je sramota što nešto ne znaju; ili se pak osećaju toliko jako; ili pak potiču iz bogate porodice; ili pak neki od miksova svega navedenog“.

  Zaključak, a ujedno i suština svega što se dešava je da:
  „Rat koji se rasplamsava u njihovim umovima se najbolje može opisati kao: „JA, JA, pa JA“. „Samo JA“ je društveno prihvatljivo. Dok se „bez JA“, može svrstati u ozbiljan uspeh. Verujem da će mnogi pronaći, ako ništa drugo, onda barem neke od fragmenata odgovora na pitanja poput onog: „zašto su sve više „sreće bez“. “ „

   
 4. Druze o cemu ti pricas ? Kakve veze ima vlast sa podizanjem „zida“ oko lesa? Drugo kakve veze ima prodaja hrane iz MONTAZNIH objekata sa kupacima? Ako je objekat montaznjli nije ucrtan bas zbog toga …. Jer danas je tu sutra ko zna gde . Ako ne odgovara cena ne treba iznajmiti a interesantno svadjaju se za mesto. Nema spasilaca? Tako je . Sto treba da obezbedi opstina spasioca dok je kupanje u jezeru iskljucivo na sopstvenu odgovornost nije proglasen deo gde su molovi za kupaliste . A to isto ne zavisi bas od opstine nego od vode srbije vojvodine….. Tako da nalupao si se svega i svacega revoltiran na lokal a sve si promasio.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *