Fudbal se opet igrao na Panoniji

U ponedeljak 14.06.2021. godine, na terenu nekadašnjeg fudbalskog kluba Panonije, opet se zakotrljala lopta.

Ovog puta akteri ove utakmice bili su, kao domaćini, veterani Panonije i okoline i gostujuća ekipa veterani iz Savinog Sela.

Si Studio Digital

Zahvaljujući omladini Panonije, veoma zapušten i nekošen teren, pripremljen je za ovu utakmicu kao iz najboljih dana kada se sa ponosom moglo reći da je ovo jedan od najbolih terena naše opštine i okoline.

Evo i spiska igrača koji su nastupili:

Panonija – Zoran Savić, Marjan Skuban, Đorđe Nikčević, Predrag Marković, Boris Samardžić, dr Stojan Trkulja, dr Branislav Vidačić, dr Jovan Fejdi, Dragan Vujković, Zvezdan Milojev, Srđan Ivanović, Dragan Brada, Janoš Major, Aleksandar Kozoš, Miloš Savić, Srđan Medić, Neđo Deak, Damir Čolić, Danijel Maljković, Radovan Vujačić i Antal Keseg. Selektori – Vlatko Ogrizović i Marko Zuber

Savino Selo – Miloš Vezmar, Miroslav Komatina, Danilo Šćekić, Jovica Mitošević, Obrad Balević, Milovan Vulić, Rade Cimbaljević, Savo Vezmar, Nikola Bulatović, Miloš Rajičević, Davor Samardžić, Nemanja Majstorović, Danko Abramušić, Dragan Ćika, Dušan Komatina, Dragan Kuridža i Danilo Obradović. Selektor – Dragomir Bulatović Cmiro

Sudija utakmice Draško Đumić.

Ova prijateljska utakmica okupila je sve same stare asove naše opštine i okoline gde rezultat nije bio u prvom planu ali moramo naglasiti da su gosti pobedili rezultatom 2:0.

Drugi deo druženja ove dve ekipe nastavljen je u restoranu „Biser“, gde je na samom početku kratkim filmom, odato priznanje najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i njegovom osvajanju turnira u Parizu.

Domaćin Zoran Savić, obratio se prisutnima, zahvalio se svim gostima na dolasku, a ujedno i podelio stare fotografije članovima porodica preminulim fudbalerima koji čine deo istorije fudbala ovog malog mesta.

Ispred gostiju prisutnima su se obratili braća Raičević koji su izrazili zahvalnost za poziv i ukazano gostoprimstvo i pozvali domaću ekipu na revanš u Savino Selo.

Majstori kulinarstva predvođeni Sabo Pos Ferencom za ovu priliku kuvali su četiri velika kazana, ovčiji paprikaš, ćureći paprikaš, petlov paprikaš i kao specijalitet bubac paprikaš.

Muzički deo programa nastavljen je uz pesmu Željka Panonca – Odrasto sam međ četiri njive, koja je ovog puta bila posvećena svim preminulim panoncima.

Si Studio Digital

Uz harmoniku Marka Bateza i Tihomira Tomaševića svoj muzički doprinos dali su i proslavljeni bokseri Dragan Vujković i Tadija Kačar, a druženje je nastavljeno duboko u noć.

Si Studio Digital
Si Studio Digital

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *