Finalno veče memorijalnog turnira „Radovan Bukvić Musa“ u Njegoševu

Kviki market je osvajač drugog po redu memorijalnog turnira na sportskom terenu FK Proleter u Njegoševu.

Kviki market, osvajač memorijalnog turnira Radovan Bukvić Musa

Počelo je veče veoma zanimljivom utakmicom za treće mesto. Big Brother, koji je možda bio favorit u polufinalu, protiv ekipe koja je svakako imala kvalitet za finale, AR Kumovi Lipar. Publika je mogla da uživa u bravurama i potezima a rezultat na kraju 11:9 za Kumove Lipar. Veoma zanimljiva je i činjenica da je za ekipu Big Brothera osam od devet golova postigao isti igrač, Duljaj Kristjan! Na kraju utešno drugo mesto za njega na listi strelaca iza Lalića koji je na istom meču postizao gol pet puta.

Ekipa Big Brother

Između finalnog meča i onog za treće mesto snage su odmerile i mlade nade Njegoševa, koje su nastupale u dve ekipe pod imenima Real Madrid i Čekićari 2. Prošle nedelje je odigran prvi meč a u revanšu su Čekićari 2 slavili sa 6:4, prvi meč je završen nerešenim rezultatom od 5:5.

Alpinistički radovi kumovi Lipar, osvajač 3. mesta

Finale nije manjkalo uzbuđenja. Favorit ekipa Kviki market jeste bila bolja ali su momci iz tima Totenhem Njegoševski maksimalno pružali otpor, nisu se predavali i rezultat je na kraju bio 3:6 za ekipu iz Vrbasa. Kvalitet je ipak ovoga puta odneo prevagu.

Totenhem Njegoševski, finalista ovogodišnjeg memorijalnog turnira.

Nakon finala podeljene su nagrade najboljim pojedincima koje je uručio predsednik FK Proleter gospodin Milimir Petković, koji se i obratio prisutnima. Isto to je nakon njega učinila i Selena Matković.

Za najboljeg strelca je proglašen Marko Lalić iz ekipe AR Kumovi Lipar koji se čak 17 puta upisao u listu strelaca, i osvojio sa svojom ekipom treće mesto. Najbolji igrač memorijalnog turnira je Nemanja Peković iz ekipe Kviki market, dok je nagradu za Fer plej dobio Jovica Tešić. Ispred organizatora su pohvaljeni i svi ostali učesnici u organizaciji turnira a zatim je priređen i fenomenalan vatromet u čast Radovana Bukvića. Usledilo je veselje na terenu a domaćin je sve prisutne počastio ugodnom večerom i pićem.

Najbolji igrač turnira, Nemanja Peković
Najbolji strelac turnira, Marko Lalić.
Dobitnik nagrade za fer-plej, Jovica Tešić
Kapiten ekipe Totenhem Njegoševski, Dušan Duka Gvozdenović.
Kapiten ekipe Alpinistički radovi kumovi Lipar, Aleksandar Marčetić.

Celokupni turnir je pratio veći broj gledalaca i svih šest dana su tribine bile pune. Velike pohvale na račun organizatora kao i svih meštana naselja Njegoševo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *