Povratak Zobnatičkih konjičkih igara!

U petak je na Zobnatici održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen program konjičkih igara pod nazivom „Kup Princa Pavla – Zobnatica 2015“.

Prisutne je pozdravio direktor Zobnatice, Said Al Suveidi, izrazivši zadovoljstvo što će se konjički sport ponovo vratiti na Zobnaticu, zahvaljujući partnerstvu sa Er Srbijom i Etihad ervejz-om.
Kako je na konferenciji rečeno „Kup Princa Pavla“ obeležava povratak konjičkog sporta na Zobnatici nakon gotovo jedne decenije. Ovogodišnji program, koji se organizuje u saradnji sa džokej klubom „Beograd“, sastojaće se od osam trka.
U okviru današnjeg predstavljanja programa konjičih igara na Zobnatici, otvorena je i izložba NJ.K.V. princeze Jelisavete Karađorđević, koja je pozdravila organizaciju Kupa, koji se održava u čast njenog oca.
Izložba princeze Jelisavete Karađorđević na uvidu zainteresovanih je do dana održavanja trka-nedelje, 13.septembra u Galeriji Zobnatice.

Svečano otvaranje trka je 13.septembra u 13 časova, a ulaznica košta 100 dinara. Organizatori za taj dan najavljuju bogat i zabavan program, prilagođen svim uzrastima.

Zobnaticke konjicke igre

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *