Dom kulture: Pozorišna predstava „Svlačenje“

Dom kulture već vredno radi da sugrađane i u februaru oraspoloži novim predstavama. U pozorišnoj sali u utorak, 12. februara, sa početkom u 19.30h odigraće se predstava “Svlačenje”.


Hit predstava po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, savremena je komedija o ljudskim naravima, za koju autorka ujedno potpisuje i režiju, a u kojoj se podsmehu izlažu mnogi koncepti današnjice. Radnja komada smeštena je u modni salon u koji, zarad radikalnog menjanja sopstvenog izgleda, dolazi jedna sredovečna žena. U komediji koja se bavi istinama, lažima, opštim mestima naše svakodnevice i brakom, događa se istovremeno i drama između dve žene, stilistiskinje i klijentkinje, za koje se ispostavlja da su povezane na nesvakidašnji način i da ništa nije onakvim kakvim se na početku predstave čini…

“Ovde se radi o oblačenju, presvlačenju i svlačenju, u bukvalnom ali i u prenosnom smislu. Ko će biti obučen, ko svučen, a ko presvučen, ostaje na publici da odluči”, reči su Mojsilovićeve čija je ovo šesta pozorišna predstava.

Uloge: Jelica Sretenović i Katarina Žutić

Tekst i režija: Mirjana Bobić Mojsilović

Ulaznice se mogu rezrvisati lično u kancelarijama Doma kulture ili pozivom na broj telefona 713-515.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *