Dom kulture Bačka Topola organizuje izložbu

Dom kulture Bačka Topola i ove godine organizuje već tradicionalnu izložbu.

1. MEDENjAKA i

2. NOVOGODIŠNjIH IKEBANA.

Organizatori ovim putem pozivaju sve zainteresovane kako pojedince tako i grupe (škole, institucije, udruženja, zanatlije itd.) da doprinesu izložbi izradom medenjaka i novogodišnjih ikebana od prirodnih materijala. Po proceni stručnog žirija autorima najboljih radova na izložbi će biti uručene nagrade u svakoj kategoriji.

Za učešće na izložbi potrebno je obavezno popuniti PRIJAVU i dostaviti u Dom kulture najkasnije do 7. decembra 2015. god. Prijavu kao i sve potrebne informacije možete dobiti u kancelariji Doma kulture (Glavna 12), na broj telefona 024/713-515 odnosno na mail adresu: [email protected]

I ove godine nastavljamo akciju „ OSTVARI ŽELjU“ koja se odnosi za izložene eksponate dečjih grupa. Naime, pored dečjeg grupnog rada postavićemo jednu kutijicu na kojoj će biti napisana želja te grupe ( odlazak na pozorišnu predstavu, izlet, itd.) a posetioci će svojim skromnim doprinosima da podrže ili ne takve želje. Naravno, podrška ne treba da je samo novčanog karaktera.

Svečano otvaranje izložbe je 14. decembra 2015.g.(ponedeljak) u 17.00 časova u Holu bioskopske sale. Izložba će biti otvorena, svakog dana, do 23. decembra 2015.g.

Predaja radova je 11. decembra 2015. g. između 9.00 i 11.00 odnosno 13.00 i 17.00 časova u holu bioskopske sale.

Posebno Vam skrećemo pažnju, da i ove godine možete glasati za izložene radove. Izloženi radovi koji sakupe najviše glasova dobiće nagradu posetilaca. Takođe, svi posetioci koji glasaju potencijalni su dobitnici jedne skromne nagrade Doma kulture koja će biti izvučena na zatvaranju izložbe.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *