Bend Inbox predstavio svoj novi video singl “Sintetik”

Nakon kraće pauze, bend Inbox iz Bačke Topole vratio se na scenu u velikom stilu i predstavio svoj novi video singl “Sintetik”.

Album “Live from Hometown”, na kojem se nalazi novi singl, snimljen je uživo tokom koncerta u Bačkoj Topoli 30. jula 2014. godine. Pesme su miksane u studiju u Bačkoj Topoli kod mladog i talentovanog snimatelja Dušana Balaća te je to razlog više za ovakav naziv albuma.

Na albumu se nalazi osam pesama, a na njemu učestvuje i Tibor Maša, saksofonista koji je svojim dolaskom oplemenio zvuk benda.

“Obzirom da rođenje deteta pretumba život naglavačke, promeni prioritete u najpozitivnijem smislu, priznajem da sam upravo ja razlog za pauzu u radu benda, pa je bilo potrebna reorganizacija života, ali ko se jednom inficira umetnošću ne može se tako lako izlečiti od iste, tako da se ipak svirati mora i mnogo se svi radujemo novom albumu, novim pesmama i ponovnom susretu sa ljudima koji nas vole”, poručio je frontmen benda Dado Dolmagić.

Spot za pesmu “Sintetik” rađen je u produkciji Gorana Cvijanova, a u spotu je angažovan mladi glumac novosadske Akademije umetnosti, inače zaposlen u subotičkom pozorištu, Ivan Marković.

Nakon prvog singla, bend planira da postavi pesme za besplatno preuzimanje, a neće izostati ni fizičko izdanje koje će biti odštampano u limitiranom broju za potrebe promocije i prave ljubitelje benda Inbox. Album će izdati Udruženje Remiks iz Novog Sada koje je osnivač portala Remix Press.

Uskoro će biti objavljeni i detalji u vezi koncertne promocije novog albuma.

preuzeto sa www.mixerportal.com

 

Jedan komentar

  1. Odlicni su,zelim im uspeh jer nije lako plivati u moru sunda oko nas.Samo napred momci!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *