Zabrana teretnog saobraćaja u Madjarskoj!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije skreće pažnju vozačima teretnih vozila, preduzetnicima i pravnim licima da je Ministarstvo građevinarstva i saobraćaja Mađarske donelo odluku kojom se zabranjuje teretni saobraćaj na teritoriji Mađarske od subote, 26. avgusta u 15 časova, do nedelje, 27. avgusta u 22 časa.

Foto: B92

Apelujemo na vozače teretnih vozila i preduzetnike da se usklade sa ovom odlukom mađarskih vlasti kako bismo izbegli ugrožavanja protočnosti saobraćaja na graničnim prelazima i prilaznim putevima sa Mađarskom.

Napominjemo da je odlukom Ministarstva građevinarstva i saobraćaja Mađarske, zbog produženih vrućina, zabranjeno i zaustavljanje teretnih vozila na svim stajalištima tokom predstojećeg vikenda.

 

Jedan komentar

  1. Ma nisu to oni doneli odluku zbog ugrožavanja protočnosti saobraćaja i gužvi, nego zbog deficita administrativnih radnika u špediterskim kućama imaju ozbiljnu krizu. . . Beograd im vraća uslugu zbog toga što su im izašli u susret 2021.god., kada su im ustupili skladišta na granici za lagerovanje 300 aspiratora. Pogledajte video u kojem Vučko ima javnu konferenciju sa Ćakanjijem 2021.god.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *