„Узми рачун и победи“ – стан је добила Вера Палушек из Бачке Тополе

У трећем извлачењу новог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи 2021“, додељено је пет аутомобила „фијат 500Л“ и двособан стан у београдском насељу Земунске капије. Највреднију награду, стан добила је Вера Палушек из Бачке Тополе.

Срећне добитнике наградне игре „Узми рачун и победи 2021“, из базена у студију Радио-телевизије Србије међу 2.664.130 коверата извукао је глумац Ђорђе Стојковић.

Добитници аутомобила „фијат 500Л“ добили су Јавнаш Андриш – БољевацМилена Поповић – Бољевци на ИбруЛука Петковски – ШабацАлександар Васовић – Крагујевац и Горан Јовановић – Београд.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије добила је Вера Палушек из Бачке Тополе.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и председнице Комисије Станија Вишекруна.

У извлачењу прошле суботе стан у насељу Земунске капије дибио је Слободан Ћеримовић из Врања.  

Грађани су и ове године у великој мери узели учешће у броби против сиве економије, с обзиром на то да је на добро познату адресу већ стигло више од 500.000 коверата.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. године, са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати „Узми рачун и победи 2021“.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Наградни фонд наградне игре ове године је у многоме већи него прошле с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду – 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води као и 60 аутомобила „фијат 500Л“.

Грађанима ће практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама, и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен.

Влада Србије подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемијски безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

„Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче“, наводи се у саопштењу Владе Србије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *