Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica, Ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u petak 17. maja 2019 .godine, od 10 do 13 časova u Domu kulture (izložbena sala), ulica Glavna br. 12.

Pozivamo nezaposlena lica, kao i lica koja traže promenu zaposlenja, sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja, kao i da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam. U Ispostavi NSZ u Bačkoj Topoli se organizuju aktivnosti u cilju što bolje pripreme kandidata za predstojeću manifestaciju. U okviru ovih priprema nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u obukama za Aktivno traženje posla ili u Klubu za traženje posla ( pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti).

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Ispostava Bačka Topola , na adresi Vidovdanska 3, odnosno e-mailom na [email protected]. Dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona: 024/712-259.

Nezaposlenima je na sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

 

Jedan komentar

  1. Gde su ovi mnogi i dobri poslodavci bili pre 6-7 godina?
    Pozdrav iz Beča 🙂

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *