Predata peticija za ostavku direktorice Centra za socijalni rad!

Dana 06.11.2023. u 9:30 časova je podneta peticija predsedniku Opštine Bačka Topola za smenu direktorice Centra za socijalni rad opštine Bačka Topola Jasmine Zimonjić, kao i od Centra za socijalni rad opštine Bačka Topola razrešenje starateljke maloletne Martine Šimon Erike Popović.

Foto: Si Studio Digital

Predato je ukupno 3415 potpisa, od čega 1722 lica sa prebivalištem na teritoriji Opštine Bačka Topola, 876 potpisa prikupljenih „onlajn“ putem, kao i potpisa 817 lica sa teritorija drugih lokalnih samouprava.

Potpisi su prikupljeni u relativno kratkom periodu. Ovim putem bismo se zahvalili svima koji su nam svojim potpisima pružili podršku u nastojanjima da se Martina vrati svojoj kući.

Zahtevali smo odgovor u najkraćem mogućem roku.

Moramo da napomenemo da je uočen veliki pritisak na stanovništvo da se peticija ne potpisuje, dok su mnogi korisnici pomoći koju dodeljuje Centar za socijalni rad odbili da je potpišu iz straha da se pomoć ne obustavi.

Takođe, obavešteni smo i o pritiscima, prvenstveno poslodavaca, na ljude koji svakodnevno šetaju kako bi prestali sa tim.

Neformalna grupa građana

„Za Martinu – Martináért“

Bačka Topola

 

9 komentara

 1. Treba ovu prostacu oterati.Ona se tu drzi samo sto je preletacica u sns.Veze nema sa poslom samo cele godine skuplja kapilarne glasove i preti korisnicima socijalne pomoci.Bila je direktorika u Kanjizi tamo je isto bila bahata i prosta pa su je oterali.

   
 2. _Advokatska_Kancelarija_

  Bilo bi lepo kada bi nam neko objasnio da li je taj zahtev od strane Ozorakovih za usvajanje podnesen ili nije, jer je i iz CSR i iz Pokrajinskog sekretarijata stigla potvrda da zahtev za usvajanje nikada nije podnesen. Neko nas ocigledno obmanjuje i ne govori istinu. Bilo bi najbolje da Erika lepo uslika taj zahtev, za koji tvrdi da je podnesen i objavi ga javno da svi mozemo da ga vidimo.

   
 3. Jednostavno zlo od žene. Iz Kanjiže su je oterali peticijom koju su potpisali svi zaposleni u toj firmi. Jednostavno gde god dodje širi mržnju. A velika je sramota za Srpsku naprednu Stranku što štiti takvu osobu. Osetiće to na izborima.

   
 4. Svi koji imate pritiske barem u komentarima mozete napisati da se znaju ko su ti poslodavci a takodje i vi koji primate socijalnu pomoc napisite ko vam iz centra preti. Svi u tom centru su isti, i svi bi trebal da podnesu ostavke da i malo morala imaju

   
 5. _Advokatska_Kancelarija_

  Na koga mislis kada kazes Srpska Napredna Stranka? Pitam te to zato sto je ta zena jedna od 50.000 koja je na nekoj funkciji sa SNS stranackom kartom. Mislim da ne moze cak ni 100 Vucica da brine o svakome. O nekim stvarima trebaju da brinu i lokalne institucije i narod koji ih okruzuje. Mislim da kucas po pogresnoj adresi. Mislim, dobra ti je adresa, ali si otisao na sam vrh da trazis pomoc, trebao bi se malo spustiti nize Djordje. Tako visoko zna vec i Kurta i Murta da kuca, nije fora vise.

   
 6. Ti pritisci i pretnje su stvarne koliko i zahtevi za usvajanje, postoje samo u emotivnim manipulacijama i masti

   
 7. Djavolji_advokat

  Nema zahteva, inace bi nam svima odavno bio nabijan na nos. Ali glup narod veruje u sve, samo mora da ima zalopojka

   
 8. Milojka sa sela

  Ova odradila kako zakon nalaze samo je izostavila taj pasus da se prvenstveno gleda dete a ne napisani paragrafi.Ona je bezobrazno uletela u kucu hranitelja kao na divljem zapadu .I sta ocekivati od ovakve zene koja nema stida i nasilna je.Pitajte socijalne slucajeve kako se ophodi prema njima.Drska ,agresivna i na kraju svima preti ako ne donesu barem 10 kapilarnih glasova za stranku.Ovo radi za svoj celi mandat samo ide i politizira ,nista od posla.Deli sns pakete gde jedan deo i mazne za kucu.Ona nije za posao gde sekontaktiraju ljudi nego da sedi sama i nema sa nikim kontakt.U Kanjizi je isto ovo radila urlala ,pretila zaposlenima koji su je na kraju sa peticijom oterali.
  Martina ce verovatno ostati tamo gde je sada dzaba su mitinzi ali ovu histericnu zenu pod hitno smeniti .Pitanje je da li lokalna vlast SVM sa SNS sme to da uradi.Pa nije ona bogom dana.
  Ona je bila ovakva uvek, pitajte skolske drugove niko je nije podnosio jer je bila podla sa svima.Tipicna jako narcisoidna preterano dominantna zena ako mogu tako da je nazovem.
  A o tome da je zaposlila nestrucnog sina u Socijali da ne pricamo.

   
 9. _Advokatska_Kancelarija_

  Ako je tako onda treba skupiti izjave svedoka nad kojima se vršilo verbalno nasilje i govor mržnje i lepo podneti krivičnu prijavu. To je delotvornija opcija od ovih peticija. Sa tim izjavama svedoka, slučaj se na sudu dobija 100%. Mobing je nedopustiv.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *