Podeljeno više od 240 paketića na Novogodišnjoj predstavi!

Turistička organizacija opštine Bačka Topola je danas, 14. decembra organizovala Novogodišnju predstavu u bioskopskoj sali u Bačkoj Topoli pred više od 240 gledalaca, odnosno dece.

Foto: Si Studio Digital

Predstava je počela u 16:30 časova pred punom salom dece koja su u prazničnom raspoloženju dočekala sve aktere predstave, a na samom kraju i Deda Mraza. Deca su sa oduševljenjem pomagala Jelki da se sakrije od Zvezde i Zvončice kako je ne bi okitile, a na kraju su je i nagovorile da pristane da bude okićena. Najveseliji momenat za najmlađe svakako je bio pojava Deda Mraza i podela paketića svoj prijavljenoj deci.

Fotografije sa predstave i podele paketića možete pogledati i poručiti u Si Studio Digital-u, na adresi Nikole Tesle 14 u Bačkoj Topoli.

Foto: Si Studio Digital

Turistička organizacija optštine Bačka Topola zahvaljuje se svim učesnicima predstave, svima koji su na bilo koji način doprineli i pomogli u organizaciji Novogodišnje predstave, kao i svoj prisutnoj deci što su ulepšala ovu predstavu.

 

Jedan komentar

  1. Jako lep događaj, ali jako loše ogranizovan što ne čudi od turističke sns org. Objava na FB posle par sati povučena, kada se zove na telefon kažu nema vise paketića nema više mesta ne možete dovesti dete. I onda dan pre priredbe opet objave vest uz napomenu da je sve rezervisano zaista loše organizovano, da je svako dete dobilo po 1 cokoladicu bilo bi lepo ne mora ceo paketić a ne da se deca odbijaju. Mada od koga je tj od čijih članova i ovo je dosta.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *