Otvoren salon za masažu Polikarp u Bačkoj Topoli!

Masaža kao lek za dušu i telo.

U Bačkoj Topoli otvoren je profesionalni salon za masažu za oba pola, svih starosnih grupa pod nazivom Polikarp u Omladinskoj broj 3.

Masaže sprovodi sertifikovana maserka Dijana Gajić, koja je ujedno i vlasnik salona. Poseduje dugogodišnje radno iskustvo u Spa i Wellness industriji. Diplomu je stekla i u oblasti fitoterapije, jednu od značajnih delova masažne celine, lečenje biljem. 

Salon je otvoren radi ljubitelja masaže, koji znaju da masaža nije samo za opuštanje već se nekad koristi i kao lek. Razne tehnike jačina i pokreta smiruju telo kao i um, pomažu kod smanjeja bolova i samim tim doprinose boljem raspoloženju.

U ponudi su: 

Opuštajuće masaže – RELAKS, ANTISTRES, AROMATERAPIJA;

Za tegobe – DUBISKO-TKIVNA, REFLEKSOLOGIJA, SPORTSKA;

Kozmetičke – BOUTY MASAŽA, MASAŽA ČOKOLADOM, MASAŽA ZLATOM, a između ostalog i ANTICELULIT PAKET.

Masaže se izvode sa profesionalnim hipoalergenskim uljima kvalitetnog sastava. Izrađeni su na biljnoj bazi, bez parabena i veštačkih boja.

Indikacije za masažu su:

  • ublažavanje hroničnog bola, poboljšanje cirkulacije, smanjenje stresa, lokalni otoci, povreda mekih tkiva, reumatska oboljenja (spondiloza, lumbago), deformacija kičmenog stuba, vanzglobni reumatizam, vegetativne promene.

Kotraindikacije – kod sledećih stanja se masaža ne sme primenjivati:

  • šećerna bolest (samo ako je pod kotrolom), visok krvni pritisak (ukoliko je kontrolisan lekovima), tromboza, sklonost ka krvarenju, maligna oboljenja.

Ovo bi bile neke osnove koje bi ste morali znati pre nego što krenete na masažu, naravno vaša dužost je da pre masaže ispričate maseru koje sve tegobe imate. Osim ljubazosti, posvećenosti i profesionalnosti u salonu za masažu Polikarp očekuju vas i LOYALTY CARD.

Sa izuzetnom pažnjom i posvećenošću stoji vam na raspolaganju salon za masažu Polikarp, a termine možete rezervisati putem:

facebook: /SalonPolikarp

instagram: @salon_za_masazu_polikarp

telefon: 061 174 2139

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *