OTVOREN PRVI MAXI U BAJMOKU!

Novi Maxi supermarket u centru mesta na severu Bačke nudi kupovinu po najvišim standardima.

Bogat asortiman proizvoda i dobro poznata komšijska usluga Maxi supermarketa od sada su dostupni i meštanima Bajmoka. Prvi Maxi u samom centru ovog mesta, uređen tako dasvojim posetiocima obezbedi provereno mesto za kupovinu po najvišim standardima, danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Jugoslovenske narodne armije 7.

U novootvorenoj prodavnici potrošače su dočekali ljubazni zaposleni spremni da u svakom trenutku pomognu svojim komšijama pri izboru široke ponude kvalitetnih proizvoda, među kojima se izdvaja raznovrstan izbor svežeg voća i povrća, pakovanog mesa i delikatesa, kao i ukusnih peciva. Uz bogat asortiman prehrane i neprehrane, novi Maxi nudi brojne pogodnosti u skladu sa potrebama savremenog doba koje kupovinu čine lakšom i efikasnijom, pa tako kupci na raposlaganju imaju i mogućnost plaćanja na samouslužnoj kasi.

Meštani Bajmoka na ovoj lokaciji mogu pronaći i mnogobrojne proizvode privatne robne marke trgovinskog lanca Delez, sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Bajmoku, kompanija Delez Srbija obezbedila je stanovnicima ovog naselja mesto na kojem mogu uživati u svakodnevnoj kupovini po najvišim standardima, praćenoj ugodnim ambijentom i kvalitetnom ponudom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *