Odlične cene ove nedelje u rođendanskoj Plus Cash&Carry ponudi

Izašla je nova, rođendanska Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 18. novembra. Plus Cash&Carry je u rođendanskoj ponudi pripremio veliki broj sjajnih cena!

Iz ovonedeljne Plus Cash&Carry ponude izdvajamo praseće meso, StorkImes, po ceni od 419,99 dinara za kilogram. Takođe, ne propustite StorkImesovu dimljenu pečenicu koju ćete platiti samo 699,99 dinara po kilogramu i StorkImes čajnu kobasicu za 799,99 dinara po kilogramu 

Sjajna ponuda vas čeka u Plus Cash&Carry-ju u Kuli – Coca Cola duo pack, 2×2 l platićete samo 219,99 dinara, limun 79,99 dinara za kilograma vino Vranac, 13. juli, platićete samo 259,99 dinara.

Plus Cash&Carry je u ovonedeljnoj ponudi pripremio jaja L veličine po ceni od 349,99 dinara za 30 komada. Takođe, ove nedelje možete da pronađete krem topljeni sir Hajdu od 120 grama za 69,99 dinara, Horgoški začin, 250 grama za 66,99 dinara i mnoge druge proizvode po odličnim cenama, koje ćete pronaći u lifletu.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao i da na ovom mestu svakog dana po izuzetnim cenama možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće, kao i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u najnovijem lifletu:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *