Nove mere kriznog štaba! Svadbe i proslave nisu dozvoljene

Krizni štab doneo je odluku o dodatnom popuštanju mera, pa će tako od danas ugostiteljski objekti moći da rade svaki dan do ponoći, i u otvorenom i u zatvorenom prostoru.

1.Produžen rad ugostiteljskim objektima

Prva odluka, kojoj su se i svi građani najiše radovali jeste da će ugostiteljskim objektima, tačnije kafićima i restoranima, rad biti produžen do ponoći, a na kioscima ćemo moći da kupujemo kao nekada, od 00 do 24 sata.

2.Bioskop ponovo radi, ali duže

Da se Srbija polako vraća životu na koji smo navikli, svedoči i produženo radno vreme bioskopa, tako da će poslednja projekcija biti od 23 sata.

4.Kongresi – da, svadbe – ne

Odlučeno je i da se poveća dozvoljeni broj učesnika kongresa. Do sada je bilo moguće ovakve događaje organizovati za 100 ljudi, a od sada je odobreno da može da ih bude duplo više, tačnije do 200. Ipak, ovo ne znači da su dozvoljene svadbe, proslave i mature. Ovo pravilo se striktno odnosi na kongrese. O proslavama raznih vrsta biće rapsravljano dodatno.

5.Ukinut besplatan PCR za Nemačku

Na današnjoj sednici odlučeno je i da će biti ukinut besplatni PCR za one koji putuju u Nemačku.

 

4 komentara

  1. Smesni ste sa vasim merama .Drugacije nebi ni znali da postojite

     
  2. SLAVKO, tek će se sada pokszati, da li su nam mere bile dobre, i da li si u pravu ili ne, jer će početi da ‘isplivavaju države’, u kojima ljudi, „ne znaju da im država postoji i da misli na svoj narod“. Takve države će imati ekonomski kolaps koji neće moći da sakriju, ali pokušaće, naravno! 🙃 Izdaje ih to što po svaku cenu hoće da im se sve proguta… DOSTA JE BILO!

     
  3. Kod nas vašar je heorekidno. Ne tražimo ofibrenje KŠ.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *