Kupola Rodić Jezero – kada želje postanu stvarnost

Izolovana od buke i gradske vreve, a opet tu, blizu, „nadohvat ruke“, smeštena je Kupola, prelepi prostor za sve vaše važne događaje i trenutke za pamćenje.

Kupola Rodić Kula

Kupola se nalazi u kompleksu Rodić Jezero, jednom od najpoznatijih i najlepših delova Kule. Ovaj ambijent nudi vam upravo ono o čemu ste oduvek sanjali: mogućnost da vaše svadbeno veselje bude pravi događaj iz bajke.

Velika svečana sala sa okruglim stolovima i Tiffany stolicama u zlatnoj boji, kao i masivni, unikatni lusteri koji će vam odmah zapasti za oko, pružiće vam pravi osećaj glamura i ostvarenja planova o savršenom venčanju. Sada je došlo vreme da se vaši snovi ispune i da takvo venčanje postane stvarnost, a u tome će vam pomoći Kupola Rodić Jezero!

Elegantni enterijer upotpunjen je i eksterijerom, pa svoj savršen dan možete da provedete i napolju, pored čuvenog Rodićevog jezera, po kojem je kompleks i dobio ime. Ovakav stil venčanja sve je popularniji kod nas, a upravo je kompleks Rodić Jezero mesto kojim možete da zadivite svoje goste. Venčanje u ambijentu okruženom zelenilom i vodom – šta više poželeti?

Da bi se vaši gosti osećali prijatno i uživali u zabavi koju ste priredili, na usluzi su vam ljubazne hostese i ostalo osoblje koje će se postarati da sve teče po planu. Tome će doprineti i meni koji su kreirali kuvari sa višegodišnjim iskustvom čime su se, uz raznovrstan izbor pića, postarali da vaš dan iz snova bude to u svakom detalju i trenutku. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *