GRAĐANI BAČKE TOPOLE POTPISIVALI PETICIJU NARODNE STRANKE PROTIV ČLANSTVA KOSOVA U UN

Narodna stranka pokrenula je u subotu i u Bačkoj Topoli akciju „Jedan potpis menja sve“, čiji je cilj prikupljanje potpisa građana protiv sporazuma kojim bi Srbija omogućila Prištini članstvo u UN i time se nepovratno i trajno odrekla Kosova i Metohije.

IMG-8080db3e61644ba34564bf7b915f23f9-VNa štandovima postavljenim na platou ispred pijace okupio se veliki broj građana koji su potpisivali peticiju i razgovarali sa predstavnicima Narodne stranke. Akcija će se tokom avgusta odvijati u čitavoj Srbiji, a građani će svoj potpis protiv članstva Kosova u UN moći da daju i putem interneta.

Predstavnik Narodne stranke Aleksandar Karabasil rekao je da se naprednjački režim sprema da potpiše sporazum sa Prištinom na osnovu kojeg bi “Kosovo” ušlo u UN, i istakao da je potpis Srbije jedini način da se to dogodi.

„Članstvo takozvane “Republike Kosovo” u UN bi značilo da su oni nepovratno postali međunarodno priznata država, i to sa direktnim blagoslovom Srbije. Time bismo se definitivno odrekli ne samo dela teritorije, već i brige za naše ljude koji tamo žive, odrekli bi se imovine, svetinja i prirodnih bogatstava“, rekao je Karabasil i naglasio da „Jedan potpis menja sve“ nije stranačka akcija, i da očekuje da će je podržati i svi građani i simpatizeri drugih stranaka, a da je cilj da pokažemo režimu da se narod protivi ovakvom ishodu.

Narodna stranka zalaže za nastavak dijaloga u kojem bi prvo trebalo rešavati imovinska pitanja, jer država Srbija, srpske firme, SPC, ali i građani imaju značajnu imovinu na teritoriji Pokrajine.

 

 

7 komentara

 1. Srdić i ostale perjanice naprednjačkog režima treba da dodju kako bi potpisali peticiju,jer onače prvi će da prelete kada počne da im se drma fotelja i vlast..

   
 2. „Jedan potpis menja sve“, obicna promocija za stranku koja se nista ne pita, takodje dobra prilika da naprave bazu podataka ljudi koje ce zvati i spopadati pred izbore.

   
 3. Ajde realno da sagledamo stvari. Skupljate potpise na pijaci od 11 do 12 i 30 h? Avgust mesec svi na pijacu idu vec u 7…8 h ali vi prvo da se naspavate dobro pa da se malo igrate skupljanja potpisa. I to samo sat i po zato sto vam je bilo toplo. A hocete da vodite opstinsku vlast?

   
 4. Tekst izjave koju je kao dao Kabadasil je poslata iz centrale Narodne stranke u sve gradove i opstine. Samo menjaju ime i prezime predsednika odbora po gradovima. Izguglajte pa vidite. Stvarno komedija od stranke.

   
 5. Njihov bajni predsednik je učestvovao aktivno u prodaji Kosova i Metohije . Samo da se ne zaboravi .

   
 6. А да потпишемо петицију за укудање свих политичких партија и покретање кривичних пријава против свих ученика политичког живота у овом граду али и држави који су уништили, продали, предали ,опустошили све што се могло у последњих 30 година ? – Од Бачке Тополе која је била међу 22 најразвијеније општине по друштвеном дохотку у СФРЈ направили сте прћију из које свако нормалан жели побећи !

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *