Gotova jela po odličnim cenama ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 22. aprila! Ukoliko posetite Plus Cash&Carry, koji se nalazi na glavnom putu u Kuli, prema Vrbasu, imate mogućnost da pronađete veliki izbor proizvoda po najboljim cenama na tržištu!

Ove nedelje po izuzetnoj ceni od 99,99 dinara možete da kupite kilogram krastavaca, a po istoj ceni pronađite i kilogram kupusa. Kalifornijsku pastrmku na ledu u ovonedeljnoj ponudi možete da kupite po ceni od 449,99 dinara, a po izuzetnoj ceni od 699,99 dinara pronađite i kilogram junećeg buta bez kostiju.

Zasladite se ove nedelje Waffer čoko kocka napolitankama koje ćete platiti samo 299,99 dinara po kilogramu. U ovonedeljnoj Plus Cash&Carry ponudi pronaći ćete i Jaffa kolač sa malinom, 80 grama po ceni od 59,99 dinara, kao i dobri stari Pionirov Kokos desert po ceni od 26,99 dinara.

U Plus Cash&Carry-ju u Kuli svake nedelje možete da pronađete gotova jela, a iz aktuelne ponude izdvajamo kilogram pečenog šarana za 1.190 i kilogram pečenog oslića za 790 dinara, pileće medaljone po ceni od 840 dinara po kilogramu, kao i punjene batake koje ćete platiti svega 890 dinara za 1 kilogram.

Pored gotovih jela, Plus Cash&Carry u ponudi uvek ima sveže meso, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *