Goreo policijski parking

Sinoć nešto pre 19 časova neposredno uz stanicu Saobraćajne policije u Izvorskoj ulici u Subotici došlo je do požara koji se proširio na službeni parking, odnosno na vozila koja su oduzeta, ili policijska vozila koja nisu u upotrebi. Tom prilikom oštećen je manji broj ranije havarisanih vozila koji se nalazio uz ogradu u zadnjem delu.

Gusti dim, nastao kao posledica zapaljivanja vozila na parkingu, nadvio se nad čitavim naseljem Prozivka. Mnogi stanovnici ovog naselja pomislili su da ponovo gori gradska ili neke divlje deponije u okolini, s obzirom da takve situacije nisu retke. Tokom večeri osetio se neprijatan miris paljevine.

Zvaničnih informacija o uzrocima i šteti na vozilima za sada nema. Uviđaj je sinoć obavio zamenik tužioca Osnovnog tužiaštva.

Ipak, po nezvaničnim informacijama sa lica mesta sumnja se da uzrok zapaljivanja vozila vatra koja se proširila sa neuređene parcele sa zadnje strane policijskog parkinga, a koja se velikom brzinom proširila na vozila koja su odložena u zadnjem delu ograđenog parkinga.

U gašenju požara učestvovala su četiri vatrogasna vozila, a povređenih nije bilo.

Nadležni još jednom apeluju da se građani odgovorno i savesno odnose u situacijama i slučajevima potrebe uništavanja smeća ili travnate površine kako ne bi dolazilo do ugrožavanja materijalnih dobara ali i još važnije – ljudskih života.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *