Donacija povodom Dečije nedelje

Povodom Dečije nedelje 05.10.2017. u saradnji udruženje građana „Za bolju Bačku Topolu“, Doma kulture i turističke organizacije Bačke Topole sprovedena je akcija za objekat „Gorica“ u sklopu predškolske ustanove „Bambi“.

akcija slikaDonacija je namenjena za grupe dece predškolskog uzrasta čime se unapređuje i olakšava vaspitno – obrazovni rad, a planirana je u skladu sa potrebama objekta i dečijim interesovanjima.

Sportski rekvizit u obliku šarenog padobrana za fizičko vaspitanje je za upotrebu u zatvorenom i otvorenom prostoru. Drvena konstrukcija i scensko platno je postavljeno u prostor za dramske aktivnosti. Didaktički materijal, plastelin, glinamol, domine, slovarice, igre memorije i igračke će se koristiti za igru, sticanje novih saznanja i iskustava kroz više generacija. Knjige „Istraživači dečijih duša“ i „Moj prvi atlas“ će produbiti ljubav prema pisanoj reči i upoznavanju sveta koji ih okružuje. Lepljive trake, dekor gume i filc, aplikacije, bušači papira, makazice, drvena galanterija će naći široku primenu u oblasti likovnog stvaralaštva i omogućiti deci da istražuju svoje potencijale i iskažu kreativnost.

U znak zahvalnosti deca su sa svojim vaspitačicama pripremila poklon uz recitaciju:

 

ZAHVALNOST

Hvala udruženju Bačke Topole

što misli na decu i šta deca vole.

Naša igra velika je do neba,

a vi ste doneli sve što nam treba.

Kutija je velika, iznenađenja krije,

nećemo mariti što jesenja kiša lije.

Uz ovakvu podršku svog rodnog grada

bezbrižno i lepo je rasti;

stoga, obećavamo da ćemo u dobre ljude izrasti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *