Dobrotvorna žurka za novogodišnje paketiće u Jail-u

Night club „Jail“ u saradnji sa „Anđelima Severa“ u subotu, 30. decembra organizuje dobrotvornu žurku kako bi obezbedili novogodišnje paketiće najmlađima.

Ulaz na žurku je 200 dinara ili više u zavisnosti od vaših mogućnosti. Sav prihod sakupljen od ulaza iskoristiće se za pravljenje paketića.

Žurka počinje u 22.00 h, a za dobru atmosferu zadužen je DJ Žaki.

Dođite da se dobro provedemo i zajedničkim doprinosom donesemo radost deci povodom novogodišnjih praznika.

Svi koji žele da se pridruže akciji dobrodošli su da dođu i na ulazu u klub daju prilog za novogodišnje paketiće od 22.00 časa, na adresi Istarska 4 u Bačkoj Topoli.

 

Jedan komentar

  1. Nakon ovog humanog gesta koji je bio za svaku pohvalu, prošli vikend je usledio hladan tuš i šok mnogih nakon nastupa „Desingerice“, za čiji nastup je omladina izdvajala neverovatnih 1000 dinara u pretprodaji, dok je jedna od glavnih atrakcija ovog izvođača, svugde gde nastupa, da lupa svojom patikom goste po glavi i mlatara po bini stopalima na kojima se jasno može videti njegova originalna čarapa. Nije na meni da se mešam u rad organizatora koncerta ili da mu zameram bilo šta, pa se iz tog razloga ovom prilikom obraćam i ujedno apelujem na roditelje i mlade, koji i dalje imaju zdrav razum, da razmisle malo na temu onoga šta je društveno prihvatljivo, popularno i smešno, a šta je društveno neprihvatljivo, tužno i malkice bolesno i sa nekom dijagnozom. Ostao sam zatečen nakon prizora sa ovog koncerta, a vilica mi je bila do poda. Brine me to, što je organizator jako dobro znao koga dovodi.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *