Zvanično: Završena je saradnja TSC sa Krstajićem!

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole u narednom periodu sa klupe će voditi Mirko Jovanović, sportski direktor kluba, pošto je  završena saradnja sa šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem.

Klub je izuzetno ponosan na činjenicu da je Mladen Krstajić vodio TSC u jednom izuzetno teškom periodu, i zahvalan je na svemu što je Krstajić učinio za TSC. Ipak, niz slabijih rezultata, posle dobrog starta sezone, doveo je do zajedničke odluke da je timu u ovom trenutku potrebna promena na klupi.

Jovanović, koji je pre dolaska Krstajića bio pomoćnik trenera iznenada preminulog šefa struke TSC-a Zoltana Saba, vodiće tim do odluke o novom treneru kluba iz Bačke Topole.

„Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano“, rekao je predsednik TSC Janoš Žemberi.

Sa druge strane, rekao je Žemberi, najbolje rešenje je da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu. „Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu“, dodao je predsednik kluba.

 

2 komentara

  1. Gospodine Žemberi !!! Smeniti trenera posle tri poraza je najlakše uraditi, jer verovatno sledi i četvrti posle utakmice sa Partizanom. Prosto sumnjam da će TSC pružiti neki otpor klubu koji Vas je afirmisao kao člana uprave i uveo u svet fudbala.
    Vi, za ove loše rezultate treba sebe da preispitate jer prodati najboljeg igrača u toku sezone, Lukića, pa pre toga se zahvaliti Tumbaševiću koji je odlično igrao, pa dovesti Rajkovića koji kao da je pao sa neba, sem gola koji je dao, njegov učinak je ravan nuli. Krstajić sigurno ne bi u tim ubacio Bočkaia, koji nezna ni da trči a kamoli da bude deo tima koji bi trebalo da igra u Evropi, što samo govori da ste mu se mešali u sastav tima.
    Zahvalili ste se i Skopljaku koji je toliko svojim igrama dao klubu a sad vam je pokazao kako još uvek može da da doprinos ekipi za koju igra.
    Mi navijamo za TSC ali i sami vidimo kako vučete loše poteze, jer svi ovi koji sede sa vama u loži i možda vam sufliraju, zajedno nemaju 10 utakmica u nekoj seniorskoj ekipi.

     
  2. Ti si navijac koji se razume u fudbal kao Mara u krivi ….c. Koje je tvoje pravo da se mesas u vodjenje fudbalskog kluba? Da nisi mozda stekao pravo sto si ulozio nekoliko miliona evra u TSC u poslednjih 10-ak godina. Koliko karata za utakmice si kupio i koliko je to bilo para, kada sve saberes to sigurno nije vise od toga koliko kosta jedan autobus da odveze igrace do Sente i vrati ih u Backu Topolu. Odakle ti pravo da ti odredjujes ko treba da bude trener? Gospodin ako je gospodin, Krstajic je sastavljao tim sa svojim pomocnicima i licno se odrekao Skopljaka, Tumbasevica, Balaza… Koga je doveo u zimskom i letnjem prelaznom roku opet se on pitao. Sta mislis kada imas tri povredjena stopera da ne treba da se dovede novi. Lukica si TI trebao da kupis i dajes mu platu da igra u Backoj Topoli. Idi gledaj Panoniju i tamo odredjuj trenere, sastav tima, furmaciju u kojoj treba da se igra.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *