ŽUTO-CRNE TRIJUMFOM ZAVRŠILE USPEŠNU SEZONU

Košarkašice Topolčanke u poslednjem 8. kolu play-offa ujedno i poslednjoj utakmici ovogodišnjeg prvenstva 1. ŽRLS savladale su ubedljivo ekipu Proletera iz Novog Sada rezultatom 83:41.

Trebalo bi napomenuti da su gošće na ovaj susret doputovale sa svega 5 igračica, a pre samog početka jedna se povredila pa su utakmicu odigrale 4 igračice gostujućeg tima, što je našim devojkama još više olakšalo posao. Trener domaćih Dejan Šegrt iskoristio je priliku da na ovom meču pruži šansu mlađim igračicama koje su tokom prvenstva, naročito play-offa imali skromnu minutažu. U utakmici koja nije imala posebnog značaja ni za jednu ekipu trebalo bi naglasiti da su se u domaćem timu sve igračice upisale u listu strelaca, a najefikasnija je bila Sonja Zorić koja je postigla 20 poena, dok se u ekipi Proletera istakla Berić sa 15 poena. Ovom utakmicom spuštena je zavesa na uspešnu sezonu Topolčanke u ovogodišnjem prvenstvu.

Naše devojke su sezonu završile na deobi 2. mesta zajedno sa ekipom Stare Pazove, dok je ekipa Art Basketa zauzela prvu poziciju i od jeseni će se nadmetati u 2. ligi Srbije.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *