Zoltan Sabo: „Klub će svojom igrom opravdati poverenje navijača“

Fudbaleri TSC Bačka Topola dočekuju u subotu 21. oktobra na svom terenu Budućnost iz Dobanovaca, sa željom da poprave utisak sa prethodne utakmice i uz podršku svojih navijača, upišu četvrtu pobedu u takmičenju ove sezone –  izjavio je na konferenciji na novinare šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Kurćubić_Sabo_Jorgić “Pred nama je značajna utakmica, protekle nedelje smo mnogo radili na tome da otklonimo slabosti u igri i verujemo da možemo da osvojimo tri boda. Neće biti lako, ali verujemo u svoj kvalitet, motivisani smo jer smo svesni da pobedom protiv Budućnosti možemo da se stabilizujemo u sredini tabele, odmah iza vodećih ekipa“  izjavio je na konferenciji na novinare šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Sportski direktor kluba Zoltan Sabo, izrazio je uverenje da će tim u subotu prikazati dobru igru i uspeti da zabeleži četvrtu pobedu. Zahvalio je publici što u velikom broju dolazi na utakmice i da je siguran da će klub svojom igrom opravdati poverenje  navijača.

Kapiten ekipe,  Nemanja Jorgić naglasio je da će  predstojeći meč biti  težak i za klub veoma značajan. Dodao je da je ekipa Budućnosti dobar tim koji je u Kupu Srbije izbacio superligaša  Voždovac i da upravo zbog toga  svi igrači žele da se pobedom nad dobanovčanima iskupe za prošlonedeljni poraz.

Atmosfera u timu dobra, igrači su spremni, mnogo smo radili i trenirali protekle nedelje i pozivamo navijače da u što većem broju dođu na stadion da nas podrže, dodao je Jorgić.

Utakmica TSC – Budućnost igraće se u subotu 21. oktobra, od 14.30 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion će i ovog puta biti slobodan, a za sve navijače koji odluče da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara, klub sprema iznenađenja i brojne nagrade.

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC je zabeležila tri pobede, četiri remija i dva poraza,  i trenutno sa 13 bodova zauzima 7. mesto na tabeli Prve lige Srbija. Budućnost je na 8. mestu sa 11 osvojenih bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *