ŽKK,,Topolčanka“-ŽKK,,Crvena Zvezda“2 (Beograd) 56:75

U nedelju u Bačkoj Topoli je odigrana utakmica 2. kola 2. ženske lige Srbije u kojoj su se sastale Topolčanka i Crvena Zvezda 2 iz Beograda.

kktopolcanka2016Utakmica je bila borbena, a ravnopravnu igru u prvih 10 minuta Topolčanka je ipak rešila u svoju korist 15:13. U nastavku susreta fizički dominantnije gošće preuzele su inicijativu i preko raspoložene Đorđevićke preuzele vođstvo i rešile prvo poluvreme u svoju korist. U 2. poluvremenu košarkašice Zvezde su stekle dvocifrenu prednost, da bi sredinom poslednjeg kvartala igračice Topolčanke pronalazile put do protivničkog koša i u jednom trenutku stigle na -8. U tim trenucima kada se možda i lomio meč razigrala se kapiten Zvezde Dešić i na kraju utakmica je završena pobedom gostujuće ekipe od 75:56. Na osnovu svega viđenog tokom 40 minuta poraz domaćih na kraju previsok u odnosu na ono što je prikazano tokom celog susreta.

U sledećem kolu Topolčanka gostuje u Bačkoj Palanci novajliji u ligi, ekipi Delfina, a na osnovu prikazane igre iz prva dva kola očekuje se povoljan rezultat sa ovog gostovanja.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *