Završen tradicionalni turnir u basketu

Na terenu kod OŠ ,,Nikola Tesla” od 9. do 12. jula, takmičilo se ukupno 25 ekipa od kojih 9 seniorskih i 16 u mlađoj kategoriji. Mini basket, na turniru organizovan prvi put, okupio je mlađe igrače.

Prvo mesto u ovoj kategoriji osvojila je ekipa „Puma”, drugo „Topola“, a treće „Pljeskavica“.
Najbolji strelac sa 15 pogodaka bio je Mihajlo Šupić, iz ekipe „Puma”, a najbolji igrač Aleksa Ivezić iz istog tima.
U kategoriji mlađih pionira prva je bila ekipa „Lejkerski“, druga „Max Best“, a treća KB „Lenon“. Najbolji strelac sa 14 postignutih pogodaka je Mihajlo Bukvić iz ekipe BK „Lenon“, a titulu najboljeg igrača poneo je Stevan Krajinović, iz „Lejkersa“.
Kod pionira su laskavu titulu najbolje ekipe poneli „Voriorsi“, druga je ekipa „Njegoš-Lovćenac“, a treća „Bad bojs“.
Najbolji strelac je sa 28 pogodaka bio Zdravko Slijepčević iz tima „Bed bojs“, a najbolji igrač Noel Kesler iz „Voriorsa“.
U konkurenciji kadeta pobeda je pripala akipi „Dream tim“, a druga je ekipa „Aksiom-Lovćenac“.
Najbolji strelac u ovoj kategoriji je Adrian Čeke iz pobedničkog tima sa 14 pogodaka, a najbolji igrač Tomik Dominik iz iste ekipe. U kategoriji seniora pobedu je odnela ekipa „Ajde da probamo“ iz Subotice, drugi je „Skaj bar splav“ iz Lovćenca, a treći „Džentlmens klub“ iz Subotice.

Za najboljeg igrača proglašen je Momo Vučinić iz drugoplasirane ekipe, a najbolji strelac je Ognjeg Prlja iz pobedničkog tima. Predsednik kluba, Miroslav Hinić zadovoljan je odzivom i kvalitetom turnira kao i brojem navijača, i izrazio je nadu da će broj ekipa naredne godine biti veći.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *