Vaskršnja rapsodija Rašetinih fudbalera!

Fudbaleri Solunca odigrali su juče, 23. aprila, svoj treći meč po redu u ovoj polusezoni protiv ekipe Slobode iz Stare Moravice.

FK Solunac

Gosti iz Karadjordjeva savladali su domaću ekipu rezultatom 3:0. Utakmica je bila već rešena u prvom poluvremenu. Domaćin je pokušao da pruži kakav takav otpor gostima iz Karadjordjeva, ali bezuspešno. Golove za goste postigli su sjajni mladi napadač Marko Kolundžija i zimsko pojačanje FK Solunca Goran Grbić, koji je postigao dva pogotka. 

“Momci su prišli maksimalno odgovorno svakom zadatku dogovorenom u svlačionici, znali smo da nas čeka ekipa koja mnogo trči. Rekao sam momcima da brzi gol mnogo toga menja što se na kraju i ispostavilo. Svoju nadmoć smo krunisali sa tri gola u mreži domaćina u prvom poluvremenu i stavili tačku na ovu utakmicu. Istaći mogu još našeg golmana Saboa koji je svojim bravurama i odbranjenim penalom dokazao da je kvalitet za mnogo više rangove od ovog”, ističe za naš portal trener gostiju Nikola Rašeta.

U vezi sa derbijem opštinske lige zakazanim za sledeći vikend u kojem FK Solunac dočekuje trenutnog lidera FK Tomislavci, trener FK Solunca je optimističan i spreman da svoje momke odvede još jedan stepenik više ka postavljenom cilju.

“Tu nema mnogo šta da se priča, igrači kao i mi treneri živimo za ovakve utakmice, naš cilj je jasan i nećemo odustati od njega do zadnjeg kola. Mogu da potvrdim ono što i očekujem, a to je pobeda moje ekipe kako bi ostali konkurentni za titulu i ulazak u viši rang. To je samo jedna utakmica u nizu koju moramo da dobijemo isto kao i predhodne tri”, izjavio je naš sagovornik Nikola Rašeta.

“Lepa uvertira ova tri boda i poziv svim ljudima, našim i protivničkim navijačima da dodju i ulepšaju ovaj, slobodno tako da kažem fudbalski praznik u našoj opštini”, dodaje naš drugi sagovornik sekretar kluba Milan Panjković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *