UBEDLJIVA POBEDA PROTIV MAČVE!

Nakon manje rezultatske krize i četiri meča bez pobede, TSC je savladao Mačvu iz Šapca rezultatom 3:0 u okviru 27. kola LLT Super lige.

 

 

Dvostruki strelac, Dejan Milićević

 

Morali su ponovo da kombinuju sastav u TSC. Babić i Petković su propustili meč zbog povrede kao i Boris Varga. Po desnoj strani je zaigrao Nemanja Tomašević, dok su štoperski par činili Damjanović i Antonić. U veznom redu standardni Tomanović i Banjac uz Milićevića. Domaće je sa klupe predvodio pomoćni trener Dušan Bajić.

 

Rano je poveo TSC. Petrović je centrirao sa leve strane a loptu je glavom u mrežu poslao vezista Milićević. Nakon ranog gola se meč otvorio, pa je bilo šansi sa obe strane. Filipović je bio na visini zadatka, a najistaknutiji u redovima gostiju bio je Ćirković. U 37. minutu Lukić je odlično plasirao loptu iznad golmana Gordića a Banjac je samo glavom prosledio u mrežu. Na poluvremenu 2:0.

 

Drugi deo nam je doneo mali slabiji tempo uz bolju koncentraciju domaćih u napadu. Ređale su se šanse ali su neprecizni bili i Milićević i Duronjić, kao i Stanojev i Banjac. Par momenata pred kraj meča, Lukić je poslao loptu u prostor a Milićević šutirao i pogodio za konačnih 3:0.

 

 

Nakon nekompletnog 27. kola TSC zauzima poziciju broj 8. U narednom kolu će gostovati ekipi Spartaka iz Subotice, u derbiju Bačke.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *