TSC zasluženo pobedio

FK,,TSC“-FK,,Cement“ (Beočin) 1:0

Stadion u Gradskom parku. Gledalaca: 200.

Sudija: Nikola Džombić (Stara Pazova).

Strelac: Milić u 21 minutu.

Žuti kartoni: Nedić, Šicar (TSC), Todorović, Vasić (Cement).

TSC: Jorgić, Nedić, Resanović, Krivokapić, Todorović, Radović, Boroš, Milić (Medić), Rahić (Nastić), Šicar, Silađi (Milovanović).

Cement: Elesin, Dugonjić, Kragović, Todorović, Vujošević (Simić), Baletić, Zeljko, Karać, Stojisavljević (Vasić), Tutnjević, Jakovljević.

 

TSCFudbaleri TSC-a su u okviru 25. kola Srpske lige-Vojvodina zabeležili još jednu minimalnu pobedu, ali vrednu 3 boda. Savladana je ekipa Cementa iz Beočina na stadionu u Gradskom parku reklo bi se sasvim zasluženo jer su Topolčani bili bolji rival naročito u prvih 45. minuta kada je i postignut gol odluke i pride stvoreno još sijaset odličnih prilika.

U 17. minutu Vladimir Silađi šutira iskosa sa 12-13 metara, a golman Elesin krajnjim naporom brani njegov udarac. Dva minuta kasnije centarfor Cementa Baletić našao se u idealnoj poziciji i sa ivice kaznenog prostora po sredini gola uputio bombu, ali je Jorgić siguran. U 21. minutu trenutak odluke. Posle dodavanja Nedića Đorđije Milić se lucidnim potezom oslobodio svog čuvara i iz srca šesnaesterca zatresao mrežu za ispostaviće se kasnije vrednu pobedu domaćina. Odmah nakon gola posle idealno izvedenog kornera Silađija, najviši u skoku bio je Šicar, zahvata loptu glavom, a ona za koji centimetar pored leve stative završava u gol autu. Potom se i strelac jedinog gola Milić našao u stopostotnoj šansi ali kad mu je golman Elesin krenuo u susret loptu je poslao pored gola. Do kraja poluvrremena videli smo još jedan dobar udarac Silađija koji je golman gostiju krajnjim naporom zaustavio i još jednu izvanrednu priliku Milića koji je bio neprecizan u završnici akcije.

U drugom poluvremenu TSC je uspešno čuvao stečenu prednost iz prvog poluvremena pametnom igrom, a igrači Cementa su u finišu susreta dva puta ozbiljno pripretili domaćinu. Prvi put u 73. minutu kada su najbolju i najlepšu akciju čiji je začetnik bio omaleni Vujošević upropastio rezervista Vasić koji je traljavo šutirao sa 7. metara, a lopta postala lak plen za golmana Jorgića i drugi put u samoj završnici susreta kada je u velikoj gužvi u šesnaestercu domaćih neko od gostujućih fudbalera zahvatio loptu glavom, a Jorgić još jednom bio siguran i ostao ponovo nesavladan.

U sledećem kolu fudbaleri TSC-a gostuju u Padini ekipi Doline koja se trenutno nalazi na poslednjem mestu prvenstvene tabele.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *