TSC ubedljiv u Surdulici!

Pretposlednje kolo Super lige Srbije i TSC je podsetio na neke ranije odigrane dobre partije. Pobeda od čak tri gola razlike u Surdulici i pomak na tabeli na 5. mesto.

 

 

TSC ponovo u kombinovanom sastavu. Jorgić je zauzeo mesto među stativama, a štoperski par su činili Skopljak i Balaž. Nemanja Petković se vratio na teren i igrao je na poziciji desnog beka.

 

Prvo poluvreme donelo je mnogo šansi. Lukić je bio igrač gostiju koji je najviše ugrožavao gol domaćina, dok je kod domaćih napadački trio Makarić-Bogdanovski-Danoski pretio golu Jorgića. Odličnu šansu kod gostiju je propustio i Đuri Zec. Odbrana TSC bila je na nivou. Pomalo izneđađujući rezultat na poluvremenu, 0:0.

 

U 54. minutu Lukić je dodao loptu Stanojevu na ivici kaznenog prostora, a ovaj je zakucao u mrežu. Poveli su gosti i nastavili ofanzivnu igru. U 78. minutu Zec je prošao po levoj strani, uposlio Duronjića čiji šut se od stative odbio na noge Tumbaseviću koji je prosledio loptu u mrežu. Đuro Zec stavio je tačku na ovaj meč u 82. minutu kada je loptu plasirao pored golmana Ranđelovića šutem sa nekih 20 metara. Na kraju ubedljiva pobeda gostiju.

 

 

TSC se sada izjednačio na 5. mestu sa Radnikom uz bolju gol razliku. U poslednjem kolu će dočekati ekipu Inđije na Gradskom stadionu u Senti.

 

Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *