TSC ubedljiv protiv Voždovca!

U 32. kolu Super lige, TSC je u Senti savladao Voždovac. Na kraju ubedljivo, iako se nije činilo da će rezultat biti ovakav.

 

 

TSC u svom prepoznatljivom sastavu, gosti predvođeni novim trenerom Roganom koji je ranije vodio TSC. Voždovcu pobeda preko potrebna jer su naređali loše rezultate i sada je i opstanak pod znakom pitanja.

 

U prvom poluvremenu čvrst meč bez mnogo šansi. Gosti su prepustili posed TSC i čekali priliku iz kontre. Teren dosta težak za igru zbog kiše koja pada već par dana, te su se igrači više puta okliznuli. Ipak, Nenad Lukić je uspeo da zatrese mrežu Krunića u poslednjem minutu prvog poluvremena.

 

Voždovac konkretniji na startu drugog dela uz veći posed lopte. Izjednačenje im donosi Milojević u 59. minutu nakon sjajnog solo prodora. Oduševljene na klupi gostiju. Samo 4. minuta nakon toga Zec vraća prednost TSC kada unutar kaznenog prostora šutira i šalje loptu u mrežu. U 67. minutu sudija je dosudio jedanaesterac za domaće a zbog protesta je isključen kapiten Voždovca Nišić. Lukić je siguran sa bele tačke za svoj 17. pogodak u sezoni, čime je oborio svoj prošlosezonski rekord kada je postigao 15 pogodaka. Minut kasnije tačku na i stavlja Stanojev, nakon prelepe akcije u kaznenom prostoru. Do kraja su sa klupe šansu dobili Tumbasević, Duronjić, Đakovac, Ratkov i Santrač, kojem je poništen pogodak zbog ofsajda.

 

 

TSC se nakon ove pobede penje na 5. mesto na tabeli a u narednom kolu gostuje ekipi Mladosti u Lučanima.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *