TSC: Treći remi za redom

Gledalaca: 250.

Sudija: Stefan Kedža (Novi Sad).

Žuti kartoni: Renić, Kovačević, Zelić (Sloga), Milić, Cvetković, Silađi, Medić (TSC).

Sloga: Bajić, Zelić, Stojisavljević, Ivanović, Paprić, Vučić, Panić, Svitić, Renić, Erak, Bajić (Kovačević).

TSC: Jorgić, Boroš, Resanović, Nastić, Cvetković, Krivokapić (Milovanović), Radović, Rahić, Milić, Šicar, Silađi (Medić).
TSCI treći put zaredom fudbaleri TSC-a su remizirali, ovog puta na teškom gostovanju u Temerinu protiv domaće Sloge u okviru 24. kola Srpske lige Vojvodina. Bilo je 0:0. Ni posle devet odigranih kola nastavka prvenstva izabranici Radovana Krivokapića ne znaju za poraz, zabeležili su 4 pobede i 5 nerešenih rezultata, a odbrana funkcioniše besprekorno jer su primljena samo 2 gola u ovih devet utakmica prolećnog dela prvenstva.
Iako nije bilo golova utakmica u Temerinu je bila dinamična, sa puno kontakata i sa jedne i sa druge strane. U prvom poluvremenu TSC je bio bolji rival, a najizgledniju priliku da dovede svoj tim u vođstvo propustio je Šicar. U ovom delu igre TSC je imao terensku inicijativu pa se igralo pretežno na polovini domaćina.

U drugom poluvremenu Sloga je uspostavila ravnotežu na terenu. Igra je bila ravnopravna, pa sem nekoliko poluprilika na obe strane nije viđeno ništa vredno pomena do kraja susreta. Po svemu prikazanom tokom 90. minuta igre pravedan remi, a obe ekipe su zaslužile po bod jer su uložili dosta truda i zalaganja tokom cele utakmice.

U narednom kolu u subotu 07.05.2016. sa početkom od 16.30 sati fudbaleri TSC-a na svom stadionu dočekuju ekipu Cementa iz Beočina koju su savladali u prvom delu prvenstva na njihovom stadionu sa 1:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *