TSC spreman da preuzme vodeću poziciju na tabeli Prve lige Srbija

Na početku prolećnog dela sezone, fudbaleri TSC Bačka Topola u sredu, 27. februara, dočekuju Fudbalski klub Trayal iz Kruševca, sa namerom da u 23. kolu Prve lige Srbije pokažu da su se dobro pripremili za nastavak takmičenja i da su spremni da preuzmu vodeću poziciju na tabeli.
„Zadovoljan sam pripremama, pokazali smo da igramo dobro, od osam odigranih utakmica iz šest smo izašli kao pobednici a u dva smo igrali nerešeno. Siguran sam da ćemo ozbiljnost i dobru igru sa priprema preneti u prvenstvo, tako da očekujem odlične rezultate. Svi se radujemo prvoj utakmici u ovom delu sezone, iako znamo da taj početak uvek donosi neizvesnost. Trayal je ozbiljan klub koji ima superligaške igrače, ali verujem da neće biti dileme oko toga ko će iz meča izaći kao pobednik“, rekao je sportski direktor i trener kluba Zolatan Sabo.

Centralni odbrambeni igrač, Nebojša Skopljak istakao je da je atmosfera u klubu odlična i da ekipa jedva čeka duel sa Trayalom. „U odličnoj smo formi, imamo igru koja može da nas dovede do još jednog trijumfa, koji će dokazati da nije slučajno što u poslednja tri meseca TSC nije doživeo ni jedan poraz, osim onog od Crvene Zvezde“, kazao je Skopljak.
Jedan od najboljih strelaca u ligi, Vladimir Silađi, pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion u Senti, da pruže podršku ekipi. „Bez obzira što dočekujemo nezgodnog protivnika, odličnu ekipu iz Kruševca, nadam se da ćemo na domaćem terenu osvojiti nova tri boda i nastaviti pobednički niz. Raspored je izuzetno gust, u prve dve nedelje igramo četiri utakmice, ali nadam se da ćemo uspeti da prestignemo Inđiju i Javor i preuzmemo vodeću poziciju na tabeli“, rekao je Silađi.
Utakmica TSC – Trayal igraće se u sredu 27. februara od 14 h na Gradskom stadionu u Senti. Ulaz na stadion će i ovog puta biti slobodan, a navijači koji budu želeli da kupe ulaznicu učestvuju u nagradnoj igri za vredne poklone.

Jesenji deo sezone ekipa TSC završila je na trećem mestu na tabeli Prve lige, sa 44 boda iz dvanaest pobeda, osam remija i dva poraza. Protivnik TSC na početku prolećnog dela takmičenja, ekipa Trayala, deveta je na tabeli Prve lige, sa 22 boda.

U jesenjem delu sezone, Trayal je na svom terenu sa ekipom TSC-a odigrao nerešeno rezultatom 0:0.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *