TSC savladao Javor 2:1, Filipović ušao u klub 100!

Dva kola pred kraj prvenstva TSC je savladao Javor u Senti. Meč je obeležio i jedan jubilej. Nenad Filipović, golman TSC, skupio je 100 nastupa za klub.

 

FOTO: FK TSC

 

Početna postava TSC u kombinovanom sastavu. Babić je i dalje povređen, nije bilo Petkovića te je na desnom boku zaigrao Boris Varga. Napad su predvodili ponovo Zec, Lukić i Stanojev. Pred početak meča je Nenadu Filipoviću uručena nagrada jer na meču protiv Partizana u Beogradu nastupio za klub stoti put. Nagradu je uručio generalni direktor TSC, Palađi Sabolč.

 

Javor je došao da se nadmeće jer su mu bodovi preko potrebni za opstanak. Samo 25 sekundi igre i Đuro Zec je postigao pogodak za 1:0. Još jedna sjajna astistencija Nenada Lukića. Nakon pola sata igre je Antonić glavom povisio prednost domaćih na 2:0, nakon prekida. Nije se zaustavljao Javor i uspeli su Ivanjičani da smanje prednost TSC nakon što je gol postigao Ibrahim Tanko. To je bio i rezultat na kraju poluvremena.

 

U drugom delu šanse sa obe strane ali su mreže mirovale. Javor nije uspeo da iskoristi ni igrača više, jer je zbog dva žuta kartona u 77. minutu isključen Antonić.

 

 

TSC zauzima 6. mesto i u narednom 37. kolu gostuje u Surdulici kod Radnika, dok će sezonu zatvoriti mečom protiv Inđije na domaćem terenu.

 

Vanja Uzelac

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *