TSC PROPUSTIO ŠANSU ZA POBEDU, VOŽDOVAC NOSI BOD IZ SENTE

U 16. kolu LLT Superlige Srbije, u Senti odigran meč između TSC iz Bačke Topole i Voždovca. Pred oko 650 gledalaca viđen je fudbal sa mnogo šansi i četiri pogotka.

 

 

Domaćin je poveo veoma brzo, već posle dva minuta igre. Duronjić je izveo korner, odbrana Voždovca izbacila loptu na nekih 15-ak metara od gola, odakle je šutirao Dejan Milićević i postigao pogodak. Samo dva minuta kasnije: izjednačenje. Nikolić šutira iz daljine, Filipović brani a odbijenu loptu prima Lasickas koji šutira u nebranjeni deo mreže. Mogli su domaći brzo da povedu ponovo kada je Hajdin oborio Milićevića u kaznenom prostoru. Lukić je izveo najstrožu kaznu, ali je njegov šut odbranio golman gostiju Marko Ilić. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:1.

 

Posle par propuštenih šansi, Silađi je doveo TSC u vođstvo u 60. minutu. Nakon centaršuta Ponjevića sa leve strane, glavom je loptu poslao u mrežu. U 76. minutu lopta je u kaznenom prostoru TSC pogodila u ruku Babića, te je sudija Milanović dosudio penal, koji je realizovao Nikolić. U 90. minutu, igrač domaćih Ponjević je isključen zbog dva žuta kartona. Meč je završen nerešenih ishodom 2:2.

 

 

TSC ostaje 5. na tabeli, uz 3 boda više od Voždovca koji je 6. Sledi reprezentativna pauza, a u narednom kolu TSC gostuje ekipi Mladost iz Lučana.

 

 

POSTAVE:

 

TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Babić, Ponjević, Tumbasević, Tomanović, Milićević (Rovčanin), Duronjić (Šinković), Lukić (Antonić), Silađi.

 

VOŽDOVAC: Ilić, Mikić, Cvetković, Hajdin, Živković (Zličić), Lasickas, Nikolić, Nišić, Stanisavljević, Mašović (Krasić), Gjorgjievski (Cvetićanin).

 

Autor: Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *