TSC PORAŽEN U HUMSKOJ!

TSC se iz Beograda vraća praznih ruku. U 35. kolu gostovanje drugom timu na tabeli Superlige i treći uzastopni poraz tima iz Bačke Topole

 

 

Najjači sastav je izveo na teren Mladen Krstajić. Izostao je samo Filip Babić zbog povrede. Napad su predvodili Stanojev, Lukić i Zec. Partizan je mogao da povede već u 7. minutu kada je mladi Jović izašao sam na Filipovića i bio neprecizan. Do kraja poluvremena je TSC stvorio više šansi ali nijednu nije uspeo da realizuje. Na poluvremenu bez golova.

 

Početkom drugog dela Partizan dodaje gas i postiže tri pogotka. Prvo je sa bele tačko bio siguran Natho, prethodno je sudija Jovanović video prekršaj Petkovića u kaznenom prostoru. Minut je 53. Holender je u 65. povećao prednost na 2:0 nakon odličnog dodavanja kroz sredinu. Jojić je postigao treći pogodak za Partizan nakon što je Filipović prethodno odbranio šut Jovića. Rezervista Duronjić je ublažio poraz TSC u 83. minutu nakon odlične kombinacije sa Lukićem.

 

 

Tri kola su do kraja prvenstva a TSC u narednom kolu dočekuje Javor iz Ivanjice, zatim gostuje u Surdulici kod Radnika i u poslednjem kolu dočekuje Inđiju. Trenutno zauzimaju poziciju broj sedam.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *