TSC: još jedan remi

Stadion: Bair.

Gledalaca: 200.

Sudija: David Matić (Novi Sad).

Strelci: Košutić u 17 minutu za Dunav, a Djokić u 79 minutu za TSC.

Žuti kartoni: Kačar, Košutić, Zarić, Tanović (Dunav), Krivokapić (TSC).

 

Dunav: Jovišić, Višnjić, Tanović, Kačar (Ascerić), Zarić, Lapčević, Grubor, Kokir (Vuković), Kočijašević (Kovačević), Košutić, Katanić.

TSC: Jorgić, Todorović, Krivokapić (Djokić), Rahić, Siladji, Resanović, Ivšić (Stojaković), Boroš, Cvetković, Šicar (Milovanović), Medić.

 

djokic tsc backa topolaU 17. minutu iskusni vezista Dunava Košutić oprobao je svoj šut sa ivice kaznenog prostora i pogodio sam ugao golmana Jorgića za vođstvo svog tima. Od tog trenutka fudbaleri TSC-a su zagospodarili terenom, imali više od igre, diktirali tempo, ali su uspeli da stignu do izjednačenja tek u 79. minutu. Izjednačio je dzoker trenera Krivokapića mladi Milan Djokić koji je ispratio odličan centaršut Boroša i izmedju dva štopera domaćeg tima odlično reagovao i poslao loptu u mrežu golmana Jovišića. Posle izjednačujućeg gola TSC je još više pritisno domaćina, a najizgledniju priliku nije iskoristio Djokić koji je mogao da izraste u istinskog junaka ovog susreta.

U narednom 23. kolu Srpske lige-Vojvodina u derbiju kola fudbaleri TSC-a dočekuju lidera na tabeli ekipu Odžaka. Ovaj susret je na programu u subotu 23.04.2016.godine na stadionu u Gradskom parku, a početak je zakazan za 16h.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *