Ekipa TSC je zasluženo osvojila bod

Gledalaca: 200

Sudija: Zekonja(Kikinda)

Žuti kartoni: Raičevic, P. Grumić, Djurkić, Vuković, Đačanin (Radnicki Sid), Medić (TSC).

Radnički (Šid): Tojagić, Aperlić, Raičević, Jakšić, Vuković, P. Grumić, Uglješić (Đačanin), Puškaš, Đurkić (N. Grumić), Knežević (Bibić).

TSC: Jorgić, Nedić, Resanović, Radović, Nastić, Boroš, Rahić (Milovanović), Milić (Stojaković), Medić, Silađi (Šicar).

TSCI sa veoma vrućeg gostovanja u Šidu fudbaleri TSC-a su se vratili neporaženi. Naime u utakmici 20. kola Srpske lige-Vojvodina mreže su mirovale, Radnički (Šid) – TSC 0:0. Ono što je najbitnije odbrana Topolčana funkcionise besprekorno, u pet utakmica prolećnog dela prvenstva mreža TSC-a se tresla samo jednom i to u prošlom kolu protiv Borca iz Sakula.

U ravnopravnoj igri dve ekipe na Gradskom stadionu u Šidu nije bilo mnogo šansi tokom 90 minuta igre. TSC se dobro i organizovano branio i iz brzih kontri pokušavao da ugrozi gol sigurnog domaćeg golmana Tojagića. Šiđani su imali laganu terensku inicijativu, ali su ispoljili ponovo neefikasnost, naime vec petu utakmicu za redom (450 minuta) nisu zatresli mrežu svojim rivalima. Ekipa TSC-a je zasluženo osvojila bod na teškom gostovanju u Šidu, a u sredu 13.04.2016. godine u vandrednom kolu na svom stadionu dočekuje Banat iz Zrenjanina. Početak susreta zakazan je za 16 časova

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *