TSC izvukao bod u poslednjim trenucima meča!

U okviru 19. kola Super lige Srbije, ekipa TSC iz Bačke Topole bila je domaćin Radničkom iz Niša. Na kraju meča podela bodova uz dosta sreće za domaći tim.

FOTO: juznevesti.com

Nedostajalo je TSC nekoliko prvotimaca. Tomanović, Zec i Petković su van protokola. U prvih 11 se vratio Leandro, dok je na levom krilu zaigrao Krsmanović. Meč je sudio sudija Milan Mitić. Održan je minut ćutanja povodom smrti legende FK Partizan, Momčila Vukotića.

Domaći su zapretili u 10. minutu preko Petrović koji iz daljine pokušava da savlada Kahrimana. Nakon kornera Bočkaj je šutirao na drugoj stativi ali pored gola. Radnički je prvu šansu imao u 13. minutu preko Kasalice čiji šut iz peterca brani Filipović. Banjac testira golmana Radničkog u 16. minutu. Do kraja poluvremena malo šansi, vredi izdvojiti pokušaje Mišibušija kod gostiju i Đakovca kod domaćih. Posle prvih 45. minuta igre 0:0.

Ponovo je Banjac šutirao u 51. iz slobodnog udarca, Kahriman je krajnjim naporima odbranio šut. Za goste pokušava Arsić u 61. kada iskosa šalje šut koji odlazi pored gola. Par momenata kasnije vode gosti. Mišibuši šutira i njegov šut brani Filipović, a Stefan Mitrović šalje loptu u mrežu. Radnički preti preko rezervista Škrbića koji je imao dve odlične šanse, u 82. i 85. minutu, oba puta je bio neprecizan. Sve nade polaže trener domaćih u napad, pa TSC završava meč sa čak tri igrača u vrhu napada. Jedan od njih, Petar Ratkovi, postiže gol za izjednačenje u 95. minutu nakon udarca glavom. Gosti iz Bačke Topole odlaze nezadovoljni kako rezultatom, a tako i suđenjem na koje su imali dosta primedbi.

TSC u narednom kolu gostuje ekipi Radničkog iz Kragujevca, nakon čega dočekuje Crvenu zvezdu. Klub se nalazi na 9. mestu u Ligi sa 23. boda nakon 19 odigranih kola.

TSC: Filipović, Varga, Stojković, Leandro, Petrović, Bočkaj (Ratkov), Banjac, Đakovac (Milićević), Krsmanović (Stanojlović), Stanojev (Stoiljković), Vukić

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *