TOPOLČANKA UBEDLJIVA NA STARTU

Košarkašice Topolčanke su u okviru 1.kola ŽRL zabeležile ubedljiv trijumf nad ekipom Sivca rezultatom 96:39.
Bačkotopolske žuto-crne su i pre meča slovile za favorita na papiru i tu ulogu su opravdale od samog starta i pretočile to na terenu.

Pre svega angažovanom i agresivnom igrom domaće igračice su sticale razliku koja je rasla iz minuta u minut,te pitanje pobednika nijednog trenutka nije se dovodilo u pitanje. Tokom svih 40 min. igre viđeno je pregršt lepih i atraktivnih poteza domaćih devojaka koje su nagovestile već na samom startu prvenstva uspešnu sezonu i plasman u sam vrh prvenstvene tabele i borbu za plasman u viši rang-2 žensku ligu Srbije.

Trener Topolčanke Dejan Šegrt iskoristio je priliku da na meču ukaže priliku i najmlađim prvotimkama da iskažu svoje umeće i zabeleže svoje minute u seniorskoj konkurenciji. Treba napomenuti i to da su se sve igračice domaćeg tima upisale u listu strelaca.
Posle utakmice trener Topolčanke zadovoljan posle pobede na otvaranju nove sezone je izjavio za naš portal:
Pre svega čestitke mojim devojkama na prvoj pobedi, takođe bih se zahvalio i Sivčankama na fer i korektnoj igri kao i njihovom treneru mom kolegi Marijanu Stojancu. Od samog starta utakmice smo ozbiljno pristupili utakmici i napravili razliku koju smo neprestano uvećavali. Idemo dalje, tek je početak, čekamo nove izazove i nadam se sve boljim i boljim igrama svog tima. 

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *